FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Elmör #21804 Ez igaz, de azért remélem észbe kap majd az EA Games, hogy ha sok negatív visszajelzést kap, hogy ez így nem kóser és tessék már végre egy rendesen összeszedett játékot csinálni. Komolyan mondom amikor végre meglett akkora lelkesedés volt bennem, hogy na rakjuk fel és nyomás, de valamiért nem így végződött számomra a játék, jobb volt leszedni. Egyszer lehet jó, de nem tartós játékélmény az tuti. Most Wanteddel még mindig játszok néha, de ezzel, áááá, pedig sok autót raktak bele, amik hoztak kis változatosságot, de a sötétben (mert az Undergroundok legalább nem ilyen sötétek voltak) nem volt valahogy már kedvem tovább menni, felfedezni. Lehet nem is jártam mindenhol, de nem is baj. A Most Wanted szerintem összeszedettebb volt, bár a sok féle tuninglehetőség hiányzott. Ebben az Autosculpt sem jött be annyira, mert oké, hogy lehet állítgatni, de pl a felnik kifejezetten jobban néztek ki szerintem valami márkában, mint így. Pedig nagy rajongója vagyok az NFS-eknek, ezt mégis inkább feledésbe ejtem asszem. Tudjátok volt valami a Most Wanted után, öööö talán Carbon névvel...