22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• TCelica
    Minek ehhez végigjátszás? Csak menni kell. :))
  • DaemoonHunter
    Neked egész jól viszi:)
    A játék inkább memória vagy vidikari igényes? Mert nekem van egy ati radeon 9550-em 256ram, +512mb memória. Már sokszor "ilyesztgettek" azzal, hogy nekem nem lenne érdemes feltenni mert úgy is szaggatna. Ennyire nagy a gépigénye? A procim amd athlon 64 3200+, sajna a windowsom nem használja ki a 64 bittet:S
  • kissadamvikt
    ok tesó szétnézek
  • nfs world
    tesó!nézzé körül a neten
  • nfs world
    lehet zenéket betenni vagy cserélni??
  • kissadamvikt
    vki tudna adni rgy 100% os végigjátszást?!?!?!?!?!?
  • TCelica
    Szia Pythonl. Ismerős a dolog. Én is így jártam, csak nem a moci tuniggal. :)) Majd egy idő után fogja már engedni a tuningolást. Először én is azt hittem hogy nem lehet megcsinálni vagy hogy szar a játék de rájöttem hogy tévedtem. Sok sikert neked a moci tuninghoz. Hajrá neked, aztán mindenkit turj le az útról. :)) Halika.
  • Prince of Máté
    fraps progi kiírja.
  • TCelica
    Nekem megy fullon. semmi gondom nem volt vele még eddig és nem csak ezzel mással sem. :))
  • thomasthomas
    Nem hazudok, de tényleg,de mindent fullra vettem:graftól kezdve az élsimításokig, és akadásmenetesen ment...hogyan kell megnézni hány fps-sel ment??
  • Prince of Máté
    hát a géped bőven elég, de a játékot elcseszték, a most wantedhez képest a grafika nem is javult, de a gépigénye szépen felment...
    1280*1024, extra beállításon elfutna, de az FSAA az nagyon levinné az fps-ed sztem...
  • thomasthomas
    Na de én ugy értem, hogy hogyan futna a gépen, ha nem csak a grafot húznám maxra, hanem az élsimításokat is???Szal valaki, akinek hasonló gépe van, mondjon már vmi infót..
  • nfs world
    lelehet cserélni benne a zenéket ill. hozzáadni?ja és állitolag van a játékban ferrari.van egy "elvileg" olyan lementésem amiben minden megva.hát van egy jó pár kocsi de a ferrarit nem találtam.
  • denesch
    Sziasztok!!!!
    Erdekelne hogy, lehet e a jatekot halozatban jatszani vagyis van e multiplayer tamogatasa. Es ha lehet akkor hogyan??

Elore is kossz.
  • The Protector
    Ezen maxon.Átlag 30fps-el.Celeron p4 2.0Ghz 256Mbram Radeon 9600 320Mb Vram(nem tudom hogyan lehet ennyi mert minden ennyinek ismeri fel pedig 256-osat vettem).Akkor szerinted a tiéden?
  • nfs world
    lehet a játékba plusz kocsikat berakni?
  • nfs world
    jooo..tom. de nem tom hogy észrevetted e hogy ezekbe nem mindegyik zene van benne
  • thomasthomas
    Szerintetek ezen a gépen hogy futna??

Core 2 Duo E6300 nincs húzva,Galaxy 7900 GS Zalman->jobb mint a referenciás 7900 GT......

előre is THX.
  • Cukros
    nyugi nyugyi kájne pánik
  • birka1001
    NEM LEHET 1 VERSENYT MEGCSINÁLNI 2X?
  • birka1001
    NEM LEHET 1 VERSENYT MEGCSINÁLNI 2X?
  • Tuncee
    Ciao!

Amikor neten akarok jáccani akkor nem enged be (a tűzfal ki van kapcsolva) és annyit ír h látogassam meg az nfs oldalát... PLS HELP!
  • akyyy
    chatvalaki élesszen újra
  • bad boy 2
    és nincs lovém venni egy másikat hogy azt tunningoljam, és a versenyek amik meg maradtak, a már meg szerzet területeken,( mert ott is lehet pénzt szerezni) hát ott is erösek az ellenfelek autoi.
  • bad boy 2
    hát arra gondoltam hogy jó lenne egy kis segitség, vagy chat mert a kocsi amivel nyomom elégé geyenge lett a töbiekéhez képest .
  • Prince of Máté
    Vesszőt ismered?
    Mert így eléggé nehéz kiszedni mit írtál
  • TCelica
    Halika.
    Akármilyen torrent oldalról le tudod szedni a játék zenéjét, (ha van ilyened). Már én is leszedtem őket, a carbon-ét és a most wanted-ét is, és ezek mindegyik helyen megtalálhatók, valahol albumban. :))
    Helló.
  • bad boy 2
    hellosztok sos kellne dariusz-nak a területén vagyok az elsö verseny és trafipaxos nem tudom végig vinni a versenyt jó lenne segitség vagy valakinek esetleg a mentése köszi szépen
  • Cukros
    vagy lehet a játék tipusátol(crak szerint)
  • Cukros
    semmi pampogás hogy nem eredeti
    és má 16szintu vagyok
  • Cukros
    én simán regeltem gamen keresztül még mikroo meg jelent a játék
  • nfs world
    mitom én ,music extractor ,ijesmi..
  • Elmör
    Ez igaz, de azért remélem észbe kap majd az EA Games, hogy ha sok negatív visszajelzést kap, hogy ez így nem kóser és tessék már végre egy rendesen összeszedett játékot csinálni. Komolyan mondom amikor végre meglett akkora lelkesedés volt bennem, hogy na rakjuk fel és nyomás, de valamiért nem így végződött számomra a játék, jobb volt leszedni. Egyszer lehet jó, de nem tartós játékélmény az tuti. Most Wanteddel még mindig játszok néha, de ezzel, áááá, pedig sok autót raktak bele, amik hoztak kis változatosságot, de a sötétben (mert az Undergroundok legalább nem ilyen sötétek voltak) nem volt valahogy már kedvem tovább menni, felfedezni. Lehet nem is jártam mindenhol, de nem is baj. A Most Wanted szerintem összeszedettebb volt, bár a sok féle tuninglehetőség hiányzott. Ebben az Autosculpt sem jött be annyira, mert oké, hogy lehet állítgatni, de pl a felnik kifejezetten jobban néztek ki szerintem valami márkában, mint így. Pedig nagy rajongója vagyok az NFS-eknek, ezt mégis inkább feledésbe ejtem asszem. Tudjátok volt valami a Most Wanted után, öööö talán Carbon névvel...
  • Zsolt01
    Ez, hogy jött össze neked? (Privátba is válaszolhatsz.)
  • akyyy
    és hogy?
  • nfs world
    nem tuggya vki hogy lehet kiszedni a gém böl a zenéket vagy honnan lehet ijen progit leszedni?
  • Cukros
    ezt honan veted én simán tolom a neten és crakelt
  • BIZ0906
    MW jobb szerintem is de hát ez van végülis nem kötelező játszani a carbonnal
  • nfs world
    Én csak azt tom mondani h csapattárs...
  • nfs world
    elfelejtettem magyarul hogyvan.