Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Én mindent át szoktam nézni.)
Szeretnék online nyomulni, de nincs jó kódom!!! Hogy lehetne kijátszani ezt a kód kérdést, van valakinek ötlete ???
Megnyertem a versenyt és nincs sehol az Audi !! hol találom????
Köszi valakinek!!!
Alex
Warezzal kapcsolatos kérdések/
"7. Visszateszem a mentéseimet, de a játék nem tölti be! Mit lehet tenni?
Akad egy savegame editor, amivel lehet szerkeszteni a mentéseket!/by Nasheville/ITT
Ez a játék cd-keye, ezzel kell telepítened, hogy elfogadja a mentést.
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Telepítés közben kiír 1 hibaüzenetet, hogy a fájl másolása nem lehetséges, de persze csak ismét vagy mégse lehetõség van. Több verziót is kipróbáltam és mindig ilyennel dob ki, csak máshol. Ráadásul több gépen más konfiggal más Daemon toolsal, egyszerûen nem értem, hogy miért csinálja ezt.
Válaszokat elõre is köszönöm!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Légyszi mondjatok már nekem cheatet, amivel bizonyos versenyszámokat (konkrétan: drift) ki lehet iktatni a játékból, mert rohadt idegesítõ egy idõ után.
Utálom a cheateket, de ez a drift valami kiábrándítóan szar, és szeretnék végre normálisan versenyezni, nem csak csúszkálni jobbra-balra mint valami homoszexális f**sz
Egy párszor már írtam ide.
- #21288 -
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Atztán kell neki egy 10 másodperc hogy tovább gyorsuljon.
Ha eléri a gép a 6000es fordulatot olyan mintha tiltana. De egyszercsak meggondolja magát és tovább pörög. Csak az a bökkenõ hogy elég lassan gondolja meg magát.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
és mivel én vagyok az elsõ ember aki megütötte ezt a számot a játékban, kaptam egy motort, amit a sportrider.com ajánlott fel a gyõztesnek, cserébe egy reklámért a Carbonban! >😄
][ ВАЗ ][
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
TDU:Kamarov:HUN
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)