• SmallGreenET
    Nah, végigolvastam hozzászólásokat...
    Kezdem azzal, hogy férfi vagyok... :)
    Elképesztő, hogy itt 1esek kicsoda tájékozatlanok, lövésük sincs az egészről, s fröcsög belőlük a férfi felsőbbrendűség. Akinél női IT munka címszó alatt a monitorpakolás, CDvel játszadozás, s effélék jutnak eszébe, az elég szegényes bizonyítványt állít ki magáról. Ahhoz, hogy valaki egy nagyon jó programozó, vagy akár magasabb szintű tervező legyen, ahhoz a büdös életben nem kell neki IDE kábeleket dugdosnia. Az eddig említett tevékenységek jobb esetben is gyenge technikusi, vagy ecdl papírocskás munkák. Azért az IT meló komolyabb szinten nem erről szól. +jegyzem, még csak tanulok, szal a nagybetűs élet egyes részeit még nem tapasztaltam, de azér nem hülyék között töltöm napjaimat. Én arányaiban elég sok tehetséges, hozzáértő lánnyal találkoztam már. S ha már itt vagyunk, ne felejtsük el: eszméletlen sok olyan férfi van a szakmai egyes pozícióiban, akiknek lövése sincs a dolgokról.
    Szumma szummárum: ugyanazért a jól elvégzett munkáért teljesen jogosan várják el az egyenlő juttatásokat.
    (megjegyezném, hogy itt néhányatoknak asszem nagyoncsak szüksége lenne kicsit közelebbről +ismerni a gyengébb nem példányait. egy komolyabb párkapcsolat, legalább baráti viszony értelmes nőkkel (mert van sok) lehet más belátásra térítene benneteket. Szal aki lan-partyban keresi a nőket, s ez alapján ítél, annak no comment... :D )