Final Fantasy XIII, XIII-2, Lightning Returns

Várható megjelenés: 2013
  • Tusy
    - Odin-nál sikerül elakadnom (4. fejezet, Lighting & Hope), jól jönne egy kis segítség
    -- én a játékra interaktív moziként tekintettem eddig, vagyis ezeknél a karaktereknél a CP-t elköltöttem, de a fegyveren - kiegészítőn nincs semmi fejlesztés (az alapanyagokat másik karakter fegyverére eldurrantottam, de amúgy sem volt sok). Szóval alapból van 500-600HP, és általában Odin 3 körön belül kinyírja Hope-t. Ha mégsem nyírja ki akkor meg nekem nem sikerül időre leverni a dögöt
    -- kicsit utána olvastam, ott a MED-MED és RAV-RAV beállítást (paradigma) ajánlották. Lecseréltem a kezdő fegyvereket, adtam +100HP-s cuccot nekik (addig semmit sem viseltek) és a beazonosítás (Libram vagy mi) után megvárom, hogy mindkettőnknek legyen + védelme (Hope SYN-ként ad valamit). Ha ekkor még él Hope (ez az első 3 körön belül van még) akkor MED-MED-ként felgyótítom Hope-t majd amíg lehet RAV-RAV-ként bántom Odin-t (ha csak kicsit sérülnek potiont adok nekik, nem szívesen és ritkán váltok MED-MED-re), viszont ebbe így időre nem döglik meg
    -- a továbbjutáshoz kérnék segítséget, mit kellene fejlesztenem és mennyire (ha még emlékszik rá valaki)?
    XBoxon játszok, ha ez fontos