Final Fantasy XIII, XIII-2, Lightning Returns

Várható megjelenés: 2013
  • Caine
    Most, hogy kikerült Light a csapatból a gyorsan staggerelő fegyverével újból le tudom nyomni az Adamantoise-t death nélkül, kb. ugyan annyi idő alatt (2:30).

Kicsit kísérleteztem, hogy hogyan lehetne summon nélkül is lezúzni a teknőcöket.
    Ott van a Generals Belt, ami kimaxolva 25% fizikai sebzés ellenállást ad. Egy belt megvétele és kamxolása 51k, ami mejdnem, hogy olcsó. 200-ból megvan egy ember, 600-ból a csapat.
    Ezek szerncsére stackelődnek, de nem adódnak össze, hanem összeszorzódnak, tehát 4 db 69% ellenállást ad.
    Ez már nem rossz, a teknőc 10k-s sebzéséből csak 3k jön át, ami egészen kényelmessé teszi a csatát.
    A teszt csata nagyon szépen alakult, 3 körből lent volt a teknőc, nagyon büszke voltam magamara :)))
    Viszon van egy szépséghibája a dolognak: a csata így, több stagger körből és gyógyításokkal, mert azért kell ez is 6-8 percig is elhúzódhat.
    Így viszont egyszerűen nem éri meg. A summon+lecsapás két és fél perc, amíg visszaszerzem a 3tp-t, még mindig kevesebb mint az előbb említett csata.
    Tehát egyelőre marad summon+lecsap+TP visszatölt, mert időben ez a leggyorsabb. Ha ki lesznek maxolva a karakterek, az aktív csapat fegyverei és felszerelések, megpróbálom újra summon nélkül.

Van valakinek esetleg valami jó taktikája teknőcök ellen, hátha be tudom integrálni ez optimális stratégiába :)