Hoz_Hun#440
A játék tetszik. 26-30 órát nyomtam és ott tartok hogy a négert, Vanillt elkapták és viszik kivégezni. A karaktereket MÉG MINDIG nem én választhatom ki. Már kezd frusztrálni.
Nem tudom zavarhatlak-e benneteket ilyen kérdésekkel, de valaki dióhéjban összefoglalná mi is történik itt valójában. Marhára nem értem:
Kik utálnak kit és miért, mi ez a kristállyá változik meg vissza? Az vágom, hogy Vanille meg Fang 500 éve bekristályosodott, most meg ki és nem emlékeznek semmire. Fang lerombolt valamit (??? neveken sem igazodok ki), hogy megmentse Vanillt, hogy szörnyé váljon vagy mi (de minek, ha egyszer már volt kristályba, tehát sikerült a fókusza... vagy nem?). Vanillnek most mi köze van ahhoz, hogy mi történt a néger kiskölökkel? Vagy ez kiderül? Most csak annyit láttam a csávó odarohant hozzájuk és megjelent a kezén a jel... Vanille semmit sem csinált.
Hope-Snow utálkozás... totálisan röhej. Vagy én értem félre... ezt is. Először is Hope anyja elfogadta a fegyver, harcolni akart, és közben meghalt. Miért is lenne Snow hibája? Nem kényszeríttette semmire. Épphogy megmentette őket, vagy nem?
Meg ezek az összefonódások: ez annak a fia, az meg annak a testvére, aki emez menyasszona. A következő miatt ez történt az történt.... ááááááá.