Final Fantasy XIII, XIII-2, Lightning Returns

Várható megjelenés: 2013
  • Hoz_Hun
    Egész hétvégén nyomtam. Na jó, azért egyet társasoztam a gyerekekkel, meg kicsit engedtem őket tévézni, de tovább vittem vagy 8-10 órát. Már pár óra után megszoktam, megszerettem a cuccot. Amikor végre lehet némileg taktikázni a csaták is sokkal élvezetesebbek lettek. Ami zavar, hogy még mindig ugrál a karakterek között. A szőke csávó az Eodonjával (vagy mivel) eltűnt a képből, csak videókon látom néha (mondjuk nem hiányzik). Lightning/Hope páros, meg a néger/Vanille (vagy Vaníllia vagy ki) akiket irányítok. A négert nagyon megkedveltem a kedvencem meg a Vanille (vagy ki) lett. Minden cuccal őt tápoltam, fejlesztettem szóval őket frankó irányítani. Elkezdtem kristály pontot farmolni (gyanítom értelmetlenül) szóval mikor volt egy keményebb terep kimentettem, visszatöltöttem és visszafutottam az előző mentett állás helyéig. Ott újra mentettem visszatöltöttem (szörnyek respawn) és ezt ismételgettem. Most kezdtem el nemrég a 2 lemezt, 6. Chapter asszem. Minden karakternek az eddig megszerezhető összes kristály "sprálját" teljesen kitöltöttem.
    Lighning még jó kis karakter de az a kiscsávó (Hope)... borzalom. Kevés karaktert utáltam ennyire. Nem elég hogy egy nyámnyila, gerinctelen kis takony, de még használhatatlan is. Persze az ő kristályait a legkönnyebb fejleszteni (Vanille meg a négerét meg nehéz). Már alig várom hogy végre ÉN határozhassam meg kit is irányítok. Ideje lenne már.