Final Fantasy XIII: Lightning Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gilgamesh shopja a 46-os küldi végeztével nyílik meg (én nem találkoztam vele)
PSN ID.: Beegabor
Ja és Gilgamesh boltját hogy lehet megnyitni?
Hunt-ok fele megvan,még egy 15 óra simán belemenne csak a többit megcsinálni, plusz ha mindenkinek mindent ki akarunk fejleszteni, úgy plusz 30 óra minimum XD Utána már nem nagyon van több motiváció
Személy szerint élveztem minden percét, adok rá egy 8 pontot
A motherloadban igen az upgrades anyagok vannak. Nekem minden ott lévõ anyagból van minimum 1 db,a Cobaltite-t pl most használtam el Hope fegyverére.A Gladius-nak meg Uraninite kellett már eszembe jutott.
Egy kérdés: van a shop-ban ez a motherload, ahol van kb. 8-10 cucc amit semmire nem tudok használni. Van egy olyan sejtésem, hogy ezek kellenének a upgrade-hez a fegyver váltáshoz, de senkinél nem lehet beváltani.Pedig meg van az adott szint hozzá.
Fegyverek nekem mind az alap van kimaxolva, ugyanis nem találtam egy olyan cuccot sem amivel tovább lehetne fejleszteni. Vagy egyáltalán nem jó helyen próbálkozom? Az upgrade-nél kell nem?
Lightning: 1249/905 HP: 5860
Hope: 670/1236 HP: 4090
Fang: 1403/751 HP: 5680
Te hogy állsz stat ügyileg?Kiket használsz leginkább?
Én Lightning-Hope-Fang triót erõltetem és eléggé bevált a csapat.
Lightning: 1322 str(kimaxolt Helter Skelter, 2 millám még egyelõre nincs az ultimate weapon alapanyagra, ami azt illeti 100k-m sincs😊 ), 1021 mag , 4850 hp
Hope: 553 str, 1004 mag, 3735 hp
Fang: 1030 str, 646 mag, 5020 hp
100-150 kristálypont XD jaj anyám de régen volt. 18000 kell most már mindenhez XD
Úgy értem, hogy a kristály hálózatban vannak olyan kristályok, aminek az a neve, hogy role level.
Ha kifejlesztem, akkor mondjuk a medic szintem nõ eggyel. De azon kívül, hogy elköltök rá 100-150 kristály pontot és kiírja, hogy nõtt a szintem nem történik semmi.
Nem kapok új rolet, nem nõ az erõm vagy a magicem, nem lesz több hp-m, nem nyílnak meg új fejlesztési lehetõségek. Semmi.
Vagy legálbbis semmi, amit észrevettem volna. Tudja valaki?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pulsa-ra visszadom igen ha a stáblista után elmented és azt betöltöd.A boss elõtt mentéshez kerülsz,ahonnan vissza lehet menni csinálgatni a hunt-okat,achievmenteket.
Egyébként, ha most vinném tovább a sztorit késõbb vissza lehet jönni a Pulse-ra? Mert úgy hallottam, hogy ha végig viszem a játékot, akkor visszadob a Pulse-re.
A score azt határozza meg hány csillagot kapsz az elérhetõ 5-bõl.Minél több csillagod van,annál nagyobb az esélye hogy kapsz jobb loot-okat a harc végén
Cocoon az a mesterséges kisbolygó(inkább egy hold),ahol kezdünk és még vagy 25 óráig ennek felszínét járjuk.A Pulse pedig az alatta elterülõ hatalmas bolygó.
fal'Cie azok az entitások amiket istenként tisztelnek Cocoon lakói és vezetõi.Tõlük származik mindenük ami van(élelem,energia, etc, sokféle van)Cocoon-nak megvannak a saját fal'Cie-ik, viszont a Pulse-rõl néha-néha betámad egy onnan származó, ami úgymond megpecsételi az embereket egy helyes kis tetkóval. Ilyenkor lesznek õk a l'Cie-k. Ha vki megkapja a jelet,akkor leszámûzik Pulse-ra(ami maga pokol egyesek szerint)Emellett a l'Cie-k kapnak egy egyedi teljesítendõ küldetést(Focus-t,ahogy a játék nevezi) a fal'Cie-tõl,ami bármi lehet, nem kapnak konkrét utasításokat. Ha ezt elbukják -ami nagyon könnyû,lévén fingjuk sincs, hogy mit is kéne tenniük - akkor Cie'th lesz belõlük, azaz legyõzésre váró szörnyikék. Ha sikerül teljesíteniük,akkor crystalizálódnak,kristállyá változnak.Tovább ezt inkább nem írom,mert már erõs spoiler lenne 😊
A játék iszonyatosan hangulatos, a csaták pörgõsek.
Amikor megláttam a néger srác, asszam Sazh, hajából kiugrani a kis Chocobot és repkedni a feje körül, azonnal beleszerettem a játékba 😄😄😄
Majd meglátjuk mi sül ki belõle.
ps: a graf nagyon szép és hangulatos is! Ha Ps-en ennél is szebb, akkor le a kalappal!
Azt már tudom hogy pulse a világ neve , Cocoon pedig a város.
Ha valamit rosszul tudok légyszi javítsatok ki. De ha valakinek van normális linkje az alap sztoriról jöhet az is (akár angol is lehet) .
Battle Ultimania
Scenario Ultimania
Nagyon szép kiadvány, este ki is tudom majd próbálni a játékot 😊
PS3 ID:ggeerryy87
A kis xp-t adó cuccoknál nagyobb az esély, hogy teszemazt 10 db után szorzót kapsz. Azt felviszed 3-ig,az a max. Majd vmi nagyobb xp-s cuccal -ami ugye a szorzó miatt akár a háromszorosa lesz-fejleszted a fegyvert
Legerõsebb fegyvere mindenkinek van, Bizonyos szintre kell felvinni egy fegyverét(teszemazt a Helter Skeltert 61-ig,majd utána lesz Ultimate Weapon,majd azt még 100-as szintig lehet maxolni).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De így a Grand Pulse-ra érve rájöttem hogy ez is ilyen ge.ci tud lenni, mint a többi FF rész. 😄 Hogy elérsz a végéhez, és minden szir szar összefügg, kéne fejleszteni a kristály rendszert, de sokat kéne hozzá harcolni, ahhoz meg elég gyenge vagyok, de a fegyvereket is tuningolni kéne, ahhoz meg pénz és lot-ok lennének szükségesek és stb.
Én azt mondom mindenképpen. Nem egy Jrpg, egy mûfaj, amely mûfajból pont elég ez az egy játék.