• dez
    #479
    "Hányszor kell még leírnom? Az ár nem számít. A ki játszani akar, az most vagy erősebb egymagosat vesz, vagy erősebb kétmagost, semmiképp nem gyenge kétmagost."
    -- Igen, tudjuk, hogy neked nem számít az ár, már sokszor leírtad, de tudod, a többségnek számít, és nem veszik meg a legdrágább 2-magosat.

    A tuningolhatáság kérdését megint szépen kivágtad.

    "Én X2 4200+-t vettem, aminek egy magja kb. ugyanolyan erős, mint a manapság szokásos 3200+. Játékoknál nemhogy nem lassabb, de még gyorsabb is, mert a GPU driver kihasználja mindkét magot. Pl. a GTA:San Andreas mindkét magot kb. 75%-ig terheli."
    -- Ne állítsd be úgy, mintha ez minden játéknál így lenne.

    Ugyanakkor, látod, már most vannak olyan játékok, amik kihasználják. (Ez nem lehet csak a GPU driver érdeme.) Egyszer így beszélsz, egyszer úgy, ahonnan a szél fúj...

    "Ez nem mentesít az alól, hogy az egészet nulláról kell megírni, alig lehet kódot áthozni a korábbi projektekből. Ráadásul többszálú kódot tervezni, és írni sokkal nehezebb (egyelőre)."
    -- Már megint annyira túlzol, hogy ez már mega-csúsztatás.
    1. A párhuzamosítás első körben a fizikát jelenti. Az meg adott, nem kell vele csinálni semmit, csak ugyanúgy használni az API-kat, mint PC-n.
    2. A GPU-s kódokkal csak akkor kell bármit is csinálni, ha nem OpenGL-esek.