A cikkhez annyit szolnek, hogy furcsanak tartom, hogy a regeszek nem veszik a faradsagot, hogy sajat szemmel is meggyozodjenek az allitasaik helytallosagarol. Mivel en sem jartam a helyszinen igy nagyon nem szeretnek a temaban allast foglalni, de ezt felettebb erdekesnek talalom. Az odaig tiszta sor, hogy itt egy piramist keresnek, holott en a kepen azt latom, hogy egy eleg nagy meretu "valami" van a novenytakaro ill. a felszini talaj alatt. Annyit szerintem mar most el lehetne rola mondani, hogy emberi alkotasrol van szo, elegendo megvizsgalni a gerincvonalakat amelyek korvonalazodnak.
DE:
1. A piramisokat nem kolapokbol domboldalnak "tamasztva" epitettek, hanem kotombokbol epitettek. Azok ott a kepen kolapok es halvany sejtesem sincsen, hogy mi a turoert tamogattak volna korbe egy piramist kolapokkal, ha egyszer ugyis kotombok vannak alatta.
2. Azzal a 12000 evvel nekem azert lennenek komoly fenntartasaim. Mellesleg nem art elfeledkezni rola, hogy kozben azert volt ott egy jegkorszak is par evszazadig...