haxoror#50
Hamár a lónál vagyunk a jelenlegi tudós társadalom nem pont középen ül de legalább fogja a gyeplőt és próbál felmászni, a cikk írója viszont átzuhant a túloldalra, gurult még ötven métert közben a ló meg próbál menekülni előle
Nekem kb ennyi a véleményem, ami ott össze van hordva az seholsem versenyképes a tudományos megközelítéssel.
Nem akartam idézni de ez volt az a pont amikor leléptem az oldalról:
"- Hárpia-Tórem az Istenek viaskodásában a Holdat a Földünk felé irányította, de Kaltes-asszony és a Földanya azt kitérítette. Így a Hold Atlantic napnyugati sarkánál Földünket csak súrolta. Azóta Atlantic fokozatosan süllyed. Eljegesedtek a Föld sarkai, a jég elborította még a tengereket is és Atlantic mágneses sarkán meghaltak az emberek.
- A folyók síkságain dolgozó földi emberek javarésze a vizek özönében elpusztult és csak a magas hegyvidéken életben maradtakkal lehetett elkezdeni újból a termőföldek megművelését. Milyen jó, hogy a hegyek tetejére épített templomgazdaságokban minden termény magvai tárolva voltak. Beavatottjaink a mindentudó oszlopokra feljegyezték, hogy csak 23 456 tűzszerzési év múlva (i.sz. 11,804) lehet várni a vöröshasú cethal újabb nagyarányú megrázkódását."