BiroAndras#297
"és nem túlzóak az adatok, mert nemugyanarrol van szó, ez libanonban van(ak), nem Jeruzsalem környékén"
De arról nincs adat, szóval a hozzá legközelebbit tudjuk csak figyelembe venni.
"én is kerestem neten, de nemtaláltam, nemnagyon reklámozzák, mondjuk sejtem miért"
Azt, hogy a régészek nem reklámozzák, megértem. Legyen. De nem csak ők férnek a nethez. Mások mért nem rakják fel?
"mert ezt semmilyen módszerrel nemlehet megmagyarázni még mai tech el sem tudnák 1cm elvonszolni nemhogy megemlni"
Tévedsz. Szoktak mozgatni ekkora tömegeket, ha muszály. De általáben nem kell.
"turisták mászkáltak rajta, tömör kő, egy ember akkorának látszott a tetején, mintha egy tengerjáróhajón sétálgatna, és ugye azok nemtömörek, tehát nyilvánvalóan nehezebbek mint 1500T"
"mondtam hogy úfok?"
Azt mondtam, hogy a technikai fejlődésben nem lehet lépcsőket kihagyni. Erre mondtad, hogy de lehet, ha valaki segít. Namost, ugyan ki segíthetett?
"nemmondtam teviszont igen"
Én kérdeztem.
"egyébként mondhattam is volna nemtudom miért olyan égő?"
Nem égő, csak nincs elegendő bizonyíték. Csak annyi, hogy "ezt biztos nem tudta más megcsinálni". Ez meg messze nem elég.
"Holmes kedvenc mondása hogy ha minden lehetséges magyarázatot kizártunk ami marad akármilyen hihetetle is de minden bizonnyal az igazság"
Igen, de még iszonyat messze vagyunk attól, hogy minden mást kizárjunk. Egyáltalán, a lahetőségek felsorolásával se végeztünk.
"egyébként jöhettek a déli sarkrol, is, több km jég fedi, azalatt bőven leeht amit hiányolsz"
Mért pont ott? Máshol mért nincs nyomuk? És hogy másztak be a jég alá?
"és régen a kontinens egyenlitői szélességi fokon pihent2