data4#276
valóban több info kéne, és nem túlzóak az adatok, mert nemugyanarrol van szó, ez libanonban van(ak), nem Jeruzsalem környékén, én is kerestem neten, de nemtaláltam, nemnagyon reklámozzák, mondjuk sejtem miért, mert ezt semmilyen módszerrel nemlehet megmagyarázni még mai tech el sem tudnák 1cm elvonszolni nemhogy megemlni, discoveryn volt pár éve egy műsor abban láttam, tom komolytalan, szerintem nemaz, főleg azért mert, mutatták premier plan, turisták mászkáltak rajta, tömör kő, egy ember akkorának látszott a tetején, mintha egy tengerjáróhajón sétálgatna, és ugye azok nemtömörek, tehát nyilvánvalóan nehezebbek mint 1500T, egyébként aztmég könnyedén megemelnénk (1500t), másik hozzászólás, mondtam hogy úfok?nemmondtam teviszont igen, egyébként mondhattam is volna nemtudom miért olyan égő?Holmes kedvenc mondása hogy ha minden lehetséges magyarázatot kizártunk ami marad akármilyen hihetetle is de minden bizonnyal az igazság, egyébként jöhettek a déli sarkrol, is, több km jég fedi, azalatt bőven leeht amit hiányolsz, és régen a kontinens egyenlitői szélességi fokon pihent, tropusi növények lenyomata a köveken pl, de mondjuk az nem tegnap volt:)