Vieri85#214
"Ha jön az özönvíz akkor azt azok fogják túlélni akik eleve bennt vannak a védet piramisban vagy bunkerben, számukra meg tökmindegy hogy mennyire látható vagy sem a rejtekük :)"
Ki mondta, hogy a piramisokat menedékként használták? Szerintem a Nagy Piramis építői ha bunkert csináltak volna, akkor nem olyan járatokat és termeket szerkesztenek bele, ahol csak max pár száz ember éli túl.
"Ha az lett volna a cél hogy az őket követő civ a piramisokban tárolt veszélyes tudást csak akkor tudja megfejteni amikor már... nos, amikor már van olyan fejlett hogy nincs is szüksége a piramisban tárolt infókra, hát ennek így nincs túl sok értelme "
Nem látom be, hogy miért ne lehetne egy matrix egyenlet a kulcs egy bonyorultabb mechanikai feladat elvégézéshez? Mert az előzőből nem következik az utóbbi, csak nagy nagy szenvedés árán.
"Homokból felfutót építettek vagy egyes elméletek szerint a közepén víz volt amin egy emelődarus hajó,tudom kissé hülyeségnek hangzik,de több szakember szerint működhetett,részletesen nemtok róla információt mondani.Nekem úgy tűnik a szkeptikusok dobálóznak a tonnákkal."
A homokpad nem is tudom hánykilóméterre kellene kinyúlnia, mert ugye elég laposnak kel lennie. Nagyobb vállalkozás lett volna megépíteni a homokpadokat, és még nagyobb ELBONTANI! Mert a szél nem fújja el azt, amin több millió tonnát elvonszoltak....