• arty
  #32
  AMD azért tartja magasan az árat, mert "annyira keveset" tud csak gyártani, amit ennyiért is el tud adni ... nem versenyezhet a 40ezres 2magosokkal :( Ez amolyan kamu verseny ... a 80/20% piaci részesedés mellett azt mondani, h verseny van, blődség :) Picit nyomul az AMD, de sajnos semmi több.

  "Szintén kőkemény AMD fan vagyok"

  "bár az előzetes teszteket, és az AM2-eseket elnézve én biztosra veszem hogy az Intel átveszi a vezetést mind technológiában (magasan fejlettebb a Core mint a K8) mind fogyasztásban, mind sebességben,"

  Tényleg kőkemény fan vagy ;))) Nem tudni még a futoszalag számot sem(!!!) a core procikrol, de te már temeted az AMD-t. Amikor intel reklámozta a 9 mikronját, akkor is megirtad, h namost majd kifexik az AMD? :)

  Előzetes tesztek a mobil core procikrol vannak, ahol igencsak hasonloak az eredmények mhz by mhz.Sőt, játékban az intel minimalisan le is marad... Ha ebből indulunk ki, akkor ha az intel képes lesz 3ghz vagy afelett kihozni a core-ját, már győzőtt: szimplán a fejlettebb gyártástechnologia (0.065) okán ... ismétlem: a core belsőről még tul kevés az info.

  Igy hát az intelnek valoban esélye van visszatérni, de a piacnak - nekünk - ez nem tesz majd jot. Visszaállna a régi rend: intel nyomul, drágán, amd kompetitiv termék nélkül zuhan, ismét kinéz nekünk egy intel-only világ - hosszutávon! :( Rövidtávon persze vehetünk majd a64 x2-t 20ezerért ... ;)