PC Online shopok
  • Dexantreal
    #9
    kösözönöm a hozzászólásokat. Ok Lacc, akkor shop és nem shopp.Media Marktban ma voltam az Árkádnál,de már nem volt polcon,sem raktár.A csávó megnézte a nyilvántartásba és hát elfogyott.Na persze egy 2002-2003-as géjm...ma már miért lenne ott?de a remény hal meg utoljára,ugyebár.A játéknaka fórumán tegnap írta1mukso,hogy ő biza látta MM-ba,hát elmentem és mégse volt...igaz,pár hete volt ez,amikor az illető látta...elvilleg.

    Aliens versus Predator 2-t és Primal Huntot keresem amúgy nagyon. Anno még nem voltam ennyire Alien mániás,mivel még kicsi is voltam akkor,meg nem annyira ismertem őket. Elkértem a szomszédtól, hogy kipróbáljama játékot,végig toltam az akkoriban megjelent AvP2-t és vigyorogtam,mint a tejbe tök,hogy aztán ez yo géjm,de uninstall,mert warezossal nekem akkoriban nem naon sikerült multizni,meg a szomszédé volt ugyebár és elfelejtettem cd-re ráírni,mielőtt visszaadtam neki.Most meg már a szomszédnak sincs meg.Azóta1rakat Aliens könyvet kiolvastam,filmeket láttam és nagyon megtetszett a dolog...csak a játékok nicnsenek meg.

    Úgyhogy,ha valaki tud valami infot mondani arról,hogy hogyan szerezhetném meg ezeket a játékokat, ha leeht,eredetiben,akkor megköszönném