Online shop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
shop.hcgamer.hu
cdgalaxis.hu
576.hu
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Aliens versus Predator 2-t és Primal Huntot keresem amúgy nagyon. Anno még nem voltam ennyire Alien mániás<#hehe>#hehe>,mivel még kicsi is voltam akkor,meg nem annyira ismertem õket. Elkértem a szomszédtól, hogy kipróbáljama játékot,végig toltam az akkoriban megjelent AvP2-t és vigyorogtam,mint a tejbe tök,hogy aztán ez yo géjm,de uninstall,mert warezossal nekem akkoriban nem naon sikerült multizni,meg a szomszédé volt ugyebár és elfelejtettem cd-re ráírni,mielõtt visszaadtam neki<#hehe>#hehe>.Most meg már a szomszédnak sincs meg.Azóta1rakat Aliens könyvet kiolvastam,filmeket láttam és nagyon megtetszett a dolog...csak a játékok nicnsenek meg<#shakehead>#shakehead>.
Úgyhogy,ha valaki tud valami infot mondani arról,hogy hogyan szerezhetném meg ezeket a játékokat, ha leeht,eredetiben,akkor megköszönném<#wave>#wave>
ha már online boltokról van szó, Pixmaniáról ha van valakinek tapasztalata, véleménye, kérem ossza meg velem. egy antec sonata II házat akarok venni, és úgy tûnik ott a legolcsóbb, de a honlap magyartalansága kicsit elriasztott.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Amúgy pedig Online Shop, nem Shopp.
hcgamer.hu itt is volt valaha de most nem találom
shop.hcgamer.hu <-- lehet, hogy ez az, akkor karbantartás alatt van, többet nem tudok, kérek kapcsojja ki<#hehe>#hehe>
nagyon kénének ritkaságok sztem, nem csak amit a média marktban is meglehet kapni
TommoT
<#wave>#wave>
meg,ha már általános eszmecsere fórumban nyitottam,seréljetek/cseréljünk nyugottan eszmét arról,hogy a mai online shoppok mennyire jó és pl miben változtathatnának esetleg. Csak egy ötlet.