• Sir Quno Jedi
    Mifelénk a legszebb házak legszebb kerítései szinte azonnal ahogy elkészültek áldozatul esnek a művészeinek semiképpen sem nevezhető graffitimocsoknak. Én azt tettem, hogy ultragagyi, szürke, azbeszttartalmú ukrán hullámpalával vettem körül a telket végig. Várták a kis sunyik, hogy 1x majd csak lefestem betonfestékkel valami szép színre, de azt várhatják. Így majd két évig egyedül nálunk nem fújtak, mivel nem volt nekik elég minőségi a "vászon". Végül megunták és már nálunk is belkezdtek a nagyiparba, csahogy én nem festem át, nem tűntetem el a nyomaikat, mert nem vagyok hajlandó egyetlen forintot sem költeni a szennyes kis műveik eltakarására. Jó az úgy! Előbb-utóbb nem lesz hely amire firkálhatnak, hajrá! Szemét egy banda, azt meg kell hagyni...

Személy szerint akit elkapnak graffitizés közben, azzal az éppen befújt épület/felület TELJES újrafestését/vakolását megfizettetném piaci áron, ha pedig nincs rá pénze leüli, napi 180HUF áron! Ez úgyhiszem reális büntetés, hiszen csak az okozott kárt kell megérítenie, ami lássuk be igencsak enyhe tétel idehaza. Teszem azt, ha lefújják az autódat, az éppolyan kár, mintha szétvernék bészbólütőkkel, így éppúgy fizessék meg a kárt amit okoztak!