Csúcstechnikával a graffitisek ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor had különböztessek meg egy másik graffitit, mert ilyen is va. Olyan graffitiket értek ez alatt amiket vonatok oldalán lehet látni pl. Szerintem ezek, az esetek nagy többségében amellett, hogy olyan helyekre vannak fújva ahova nem kéne még csúnyák is. Számomra az ilyen "graffitik" egy szinten vannak a tagekkel.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A lehetetlen nem létezik
"Valaki egyszer azt mondta: Ahol megjelenik a graffiti, ott kezdõdik a gettó!"
...ezek után Anglia(konkrétan London) gettónak számít? érdekes világszemlélet... akkor mi Magyarország?
magas labda....
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
középületeket és magánépületeket nem kéne fujni, de ehhez már iku kell." miert milyen epuletek vannak meg, melyeken szivesen nezed a grafittiket ?😊))
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
<#idiota>#idiota>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Személy szerint akit elkapnak graffitizés közben, azzal az éppen befújt épület/felület TELJES újrafestését/vakolását megfizettetném piaci áron, ha pedig nincs rá pénze leüli, napi 180HUF áron! Ez úgyhiszem reális büntetés, hiszen csak az okozott kárt kell megérítenie, ami lássuk be igencsak enyhe tétel idehaza. Teszem azt, ha lefújják az autódat, az éppolyan kár, mintha szétvernék bészbólütõkkel, így éppúgy fizessék meg a kárt amit okoztak!
Gondolom baromi jól esne, ha a több éve alatt összemelózott pénzbõl vett házad oldalát lefújná egy kisköcsög , mert véletlenül nincs bekerítve, és festhetnéd újra tízezrekért, vagy ugyanezt az autóddal megtenné valaki... Persze gondolom ez nem fordul elõ, mert Te addig ingyen Élsz mások munkájából és röhögve teszed tönkre mások értékeit amiért keményen megdolgoztak. Büszke lehetsz magadra, Te vagy a fiatalok példaképe...
Abban nem tudom mi a mûvészi mikor a lassn mûemlék számba menõ villamosok ablakait tizenéves hülyegyerekek össze-vissza karcolják. Mert ez ugyanazok az állatok csinálják, akik kifestenek 2 tag-et az összes kapura.
Miért van az , hogy kultúrált helyeken nem tesznek ilyet. A gettóban élõ nyomorultak a példaképeitek ??? Azt szeretnétek, ha a város úgy nézne ki, mint valami amerikai nyomornegyed, mert az nagyon menõ ?
A mûvészeket tisztelem, de a "graffitisek" 90%-a csak a balhé miatt fújogat, és semmi köze sincs a mûvészethez.
Ha a valóban mûvész graffitisek összetartanának és tényleg olyan kemény csávók, ahogy írtad, akkor nekik kellene megfékezniük a senkiházi mindent összefirkáló hülyerekeket, mert elõbb utóbb a valódi mûvészek fognak szívni, pont ezek miatt.
Bazzeg, pont az a baj, hogy a lefújt falra VAN rálátásom.
(akinek nem inge ..)
"mindenki gondolkozzon el azon, hogy mennyire szép kis életet él a kis világában és mennyire fél attól és gyülöli ami véletlenül kivülesik és nincs rálátása..."
én nem félek és gyûlölök mindent, csak azt aki nekem kárt okoz
10 év graffitiért? atom?....
Tény hogy vannak kis gyökerek akiknek semmi tehetségük az egészhez, de azért nem kell mindenki kezét eltörni, és nem mindenki feneke alá rakják az autot, kezébe a sprayflakont, szájába a füvet. és nem az összes munkakerülö és csöves....
mindenki gondolkozzon el azon, hogy mennyire szép kis életet él a kis világában és mennyire fél attól és gyülöli ami véletlenül kivülesik és nincs rálátása...
Vannak középutak is nem csak a totál legalizálás és a 10 év börtön+fejbelövés...
Amugy ez a rendszer ami itt van a hirben értelmetlen és buta..
minek mikrofon ha van kamera? Hogyan állapitja meg a mikrofon a spray hangjábol hogy az festék és nem hajlakk (ezt költöi kérdésnek szántam kiméljenek ez ügyben a fakebizonygatások, szakmabeliként nehéz elmagyarázni nekem 😛).
Amugy én szivesebben látok egy telibefujt falat, ahelyett hogy azt nézném hogy rohad...
középületeket és magánépületeket nem kéne fujni, de ehhez már iku kell. ugyanugy ahogy ahhoz is, hogy értelmes büntetése legyen ennek, ha kell...
Jó minõségû, igényes rajz megfelelõ helyen, az mondjuk rendben van. Viszont teggereknek lebaszni a kezét karból. Idétlen és céltalan sztikkerelõknek is.
Meg ha a többi is tudja hogy néhány évet kaphat érte,akkor nem biztos hogy csinálnák...
Meglehetne ezt oldani könnyen,legalábbis azt hogy jóval kevesebb legyen.
Engem totálisan hidegen hagy, hogy mennyire szépet vagy ócsmányat rajzol: kérdezze meg a tulajt, még akkor is, ha az a fal ócsmány ronda!
Mit szólna a suttyó, ha odamennék hozzá és lefújnám a ruháját mindenfélével genyával (mert háza/lakása gondolom nincs, annyira nem futja neki)?
Ha a tulaj megkéri, hogy fessen oda valamit, nosza rajta, élje ki magát.
Adrenalin kell? Néha ki kell engedni néhány kutyát. És még választhat is, hogy éjjel vagy nappal.
Hát megmondom õszintén hogy inkább dolgozok, pénzt gyûjtök, és veszek egy jó kocsit belõle, vagy elmegyek nyaralni nyáron, 7végén meg bulizok a haverokkal egyet, nekem ez az élet!
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Nekem spec tetszik a grafitty, csak nem mindenhol van helye.
Én adnék nekik helyet ahol fújhatnak, azok meg akik csak ilyen okosakat írnak, hogy szeretlek gizi, annak letörném a kezét.
Egyébiránt mennyi is egy ilyen kütyü? Szerintem az áráért 1000* le lehet feseni a falat, elsõ meg az az ilyennél, hogy lefestik a kamerát.
Ez egy atom baromság, nem is tudom nem hoax-e ez.
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#mf3>#mf3>
Aki szépen tud festeni, pingálja ki a saját házát kívül belül, azt a sok "müvész" haverja csodálja az õ falát... miért kell más kárára szétbaszni mindent?? Ha én mennék oda a házához és festékes lufikat backodnék a háza falának, az is legalább annyira tetszene neki mint mikor összekeni a másikét? Szórakozzon a saját portáján, vagy válallja a következményeket... esetleg a keze törik el vagy varrják be pár igazi kemény srác közé a sittre azt dobállja a szappanát...
Egy epulet kozos helyisegei, homlokzata a benne lakok _kozos_ tulajdonaban van. Ha osszefirkaljak akkor az igenis az en karom is. Ja meg a keritest szerinted azert epitik hogy a graffitisek azt firkaljak ossze a haz helyett? szanalmas
Az meg, hogy milyen módszerrel firkálnak, ecsettel, sprével, filsztollal, vagy zsirkrétával tökmindegy. Az eredmény, a telifirkált fal, autó, ablak, uram bocsá templomfal. Tulképp ez is olyan, mint a betörés. Sokan csakis az adrenalinért csinálják. Meg azért mert a többi hõsnek tekinti õket, néhány kriksz-krakszért.
Enis ismerek parat. Amikor elkaptak oket akkor nem tuntek olyan kemenynek, egyik sem merte vallalni a felelosseget. Ja es akkor az osszetartast sem nagyon lattam.
Persze az olyan emberektol akik anyuci penzen veszik a festekszorot kar ilyesmit elvarni.
"társasház meg nem érdekel, az ronda mindenhogy" ezzel nem tudok vitatkozni, nekem meg a grafiti ronda
a társasház meg nem érdekel, az ronda mindenhogy