• CsabiDuke
    Méghogy kemény srácok? Hát ahol én lakom álltalában az ilyen pózer köcsögök firkálgatják a szarjukat a falra. Persze van (volt) haverom is köztük, aki régen csinálta, nagyon szépen rajzolt, de elítéltem, mert a magánház kerítésén is bemásztak a fehér falra festeni. Nemsokkal utána megbízták pár szórakozóhely belső kidekorálására, na azóta azt hiszem nem rajzol... de sok gyökér még mindíg. Egyszer a postaládánkra rányomtak filcel egy taget, meg a szomszéd kapujára. Ha megláttam volna hogy kiaz, neimegyek egy vascsővel és ha befejeztem volna rajta a művészi alkotásom, lemosattam volna vele a kapukról a szemetét....
    Aki szépen tud festeni, pingálja ki a saját házát kívül belül, azt a sok "müvész" haverja csodálja az ő falát... miért kell más kárára szétbaszni mindent?? Ha én mennék oda a házához és festékes lufikat backodnék a háza falának, az is legalább annyira tetszene neki mint mikor összekeni a másikét? Szórakozzon a saját portáján, vagy válallja a következményeket... esetleg a keze törik el vagy varrják be pár igazi kemény srác közé a sittre azt dobállja a szappanát...