• bld
    Gondoltam beírok már vmi okosságot énis, úgy vettem észre h vmennyire mindenki érintett és hallott olvasott ezt azt, de mégsem volt senki aki " érintett ":)
    nos az én véleményem az h egy graffitiről szóló topicba ne írjon olyan ember aki nem tudja megkülönböztetni a Tag-et egy rajztól, komolyan.
    Ez a legnagyobb probléma az emberek hozzá nem értése, ezért van ez a hozzáállás minkét oldalon.
    Nem azért modnom de a graffiti nem az eszetlen vagánykodó kissrácok rongálásáról szól soha nem is szólt arról. Egy igazi graffitis ugyanolyan művész mint egy szobrász vagy egy "sima" festő.
    Ezért nem rongál műemléket hiszen az már egy műalkotás önmagában is, tehát egy igazi, hagyományos értelemben vett firkásznak nagyon nem mindegy h hová fest sztem ezt mindenki beláthatja(ná)..
    nos miután kettéválasztottuk a két dolgot mert két különböző dologról van szó érdemes a probléma másik oldalára is átnézni.
    az illegalitás után vágy, az adrenalin és a megint szétb*szt*m egy falat érzés nem a művészeknek való és a társadalom ilyen hozzáállása őket hergeli a művész alkotásvágyból teszi, aki ezt nem érti meg.. hát azt tudom sajnálni.
    a gyagyizást a toyokat az igénytelenséget kell megszűntetni, ha egy rajz tényleg szép és jó helyen is van akkor sztem érték, lehet értékelni és nem kéen egy lapra venni a szeretlek mari és társai feliratokkal.
    Aki meg nem szeretné h újra kelljen festenie a házát nos azt is meg kell érteni teljesen igaza van, ha már mást nem tehet viasszla be lehet vonni az egyszerűen lefolyik a festékkel együtt a melegtől persze attól még ez többeltköltség a tulajnak sajnos
    ennyit akartam egyenlőre hozzáfűzni thx.