CSONTI123#60
Nah igen, de itt az a lényeg, hogy mikor regisztrálsz iwiw-re akkor te biztonságosan teszed, mert van benned egy olyan, hogy az adataidat nem adják ki egy 3. félnek. Így viszont jogos az idegesség és az aggodalom, hisz azon, hogy te regisztráltál más gazdagodik meg illetve te ebből semmit nem látsz jóformán. Illetőleg valami figyelmeztetés vagy valami kérdést is feldobhattak volna, hogy te beleegyezel-e abba, hogy a te személyes adataidat átadjuk egy olyan cégnek, aki esetleg fieztőssé teszi a szolgáltatások egy részét illetőleg felhasználja a rólad tárolt adatokat, hogy spameket küldjön neked naponta az emailedre.
Mert az iwiw nekem soha nem küldött spam levelet, sőt szerintem senkinek se. De mikor majd naponta kapod a jó kis tonlinos leveleket benne azzal, hogy miért érdemes arra előfizetni, megvenni stb. akkor neked is eleged lesz belőle. Nah de akkor nem biztos, hogy avval, hogy törlöd a regedet ezzel abba is marad.
Megértem az emberek aggodalmát hisz az emberek bizalommal mentek az iwiwbe úgy nézve, hogy védve vannak az adataik az olyan cégek ellen mint Tonline. Ám ebből most jó üzletet csinálva teljesen nyitott könyv vagy a cég elött.
Mert lehet csak a kiskutyád nevét tudják meg, de ez alapján sok dolgot meg tudnak nézni rólad, pl milyen neted van. És ha egy nethez tudnak emailt is csatolni akkor van ok arra, hogy napi 3 idióta levelet kapjak amit úgyis törlök automatikusan :)
Nekem valami ilyesmi gondolatom van erről a dologról. Ettől független nem törlöm accom addíg míg a bejelentkezés is fizetős lesz :)
De már látom előre.. Vásárolhatsz meghívót telszám: ... 600Ft/áfa...