Felhasználó félelmek az iWiW felvásárlása miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivitzp
nem tudna nekem valaki egy meghivót küldeni?

e-mail cimem : [email protected]

Hallottam már olyan Kürtös emberkét, hogy azért nem megy fel az IWIW-re, mert az eleve gyanús, ha valami ingyen van. Ráadásul az adataid, meg a kapcsolatrendszered felhasználhatják a saját céljaikra.
Szerintem ez az ember túl sok kémfilmet nézett.
<#violent>
<#gun>
Hajrá Magyarország!
Hajrá T-Online!
Hajrá IWIW!
Hajrá Én!
<#email><#idiota>
En se ertek egyet ezzel a szemelyi jogi kerdessel. Az igaz, hogy barmikor barki megtudhat barmifele adatot rolam, rolatok, barkirol. Csak hogy azt igazabol nem nagyon tudta eddig mire hasznalni (hacsak nem valami maffia tag :) ). Viszont, igy most legalisan jutott hozza, tehat barmit kezdhet vele, akar reklamokkal zaklathatnak a szemetek ugy, hogy en nem vagyok t pocs elofizeto. En csak ezert feltem az adataimat.

Egyebkent meg nem tudom megerteni, hogy az egyik legfontosabb torevenyt ami letezik a vilagon, hogy kerulhetik ki egy egyszeru ugyvedi szoveggel??? Vannak olyan dolgok amik nem mentesitenek a torveny alol!!! Onkenyesen hozhatsz torvenyeket, de az nem allhat szemben egy allamilag elfogadottal, mert akkor nem er semmit. A masik, hogy az ilyet allamilag elegge erosen korlatoznam. Cegek csak ugy ne vehessenek ilyen es ehhez hasonlo adatbazisokat. Vagy ha igen, piszok szigoru kovetelmenyek koze szoritanam oket.

Csak megjegyzem, hogy innettol kezdve, akar tovabb is adhatja barmilyen cegnek a t pocs az adatokat, nem kotelezi semmi, hogy ne tegye, csak atirja a szabalyait. :(
Az IWIW a felhasználók számának növekedésével egyre inkább lelassult, a továbblépéshez sávszélességet kell bõvíteni, amit a T-Online korlátlanul megtehet.
És mivel ez egy szolgáltatás nem meglepõ, ha idõvel tag- vagy/és belépési díjat kell fizetni… szerintem évente pár ezer forint teljesen reális lenne…
"Vásárolhatsz meghívót telszám: ... 600Ft/áfa"
Még mindig olcsobb mint egy licitálos oldalon 1500-ért :D, félre a viccel, szerintem valljuk be, nem igy akartuk az iwiw bõvítést megoldani...
Nah igen, de itt az a lényeg, hogy mikor regisztrálsz iwiw-re akkor te biztonságosan teszed, mert van benned egy olyan, hogy az adataidat nem adják ki egy 3. félnek. Így viszont jogos az idegesség és az aggodalom, hisz azon, hogy te regisztráltál más gazdagodik meg illetve te ebbõl semmit nem látsz jóformán. Illetõleg valami figyelmeztetés vagy valami kérdést is feldobhattak volna, hogy te beleegyezel-e abba, hogy a te személyes adataidat átadjuk egy olyan cégnek, aki esetleg fieztõssé teszi a szolgáltatások egy részét illetõleg felhasználja a rólad tárolt adatokat, hogy spameket küldjön neked naponta az emailedre.
Mert az iwiw nekem soha nem küldött spam levelet, sõt szerintem senkinek se. De mikor majd naponta kapod a jó kis tonlinos leveleket benne azzal, hogy miért érdemes arra elõfizetni, megvenni stb. akkor neked is eleged lesz belõle. Nah de akkor nem biztos, hogy avval, hogy törlöd a regedet ezzel abba is marad.

Megértem az emberek aggodalmát hisz az emberek bizalommal mentek az iwiwbe úgy nézve, hogy védve vannak az adataik az olyan cégek ellen mint Tonline. Ám ebbõl most jó üzletet csinálva teljesen nyitott könyv vagy a cég elött.

Mert lehet csak a kiskutyád nevét tudják meg, de ez alapján sok dolgot meg tudnak nézni rólad, pl milyen neted van. És ha egy nethez tudnak emailt is csatolni akkor van ok arra, hogy napi 3 idióta levelet kapjak amit úgyis törlök automatikusan :)

Nekem valami ilyesmi gondolatom van errõl a dologról. Ettõl független nem törlöm accom addíg míg a bejelentkezés is fizetõs lesz :)
De már látom elõre.. Vásárolhatsz meghívót telszám: ... 600Ft/áfa...

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

apocalypse0
a buzifon biztos elcseszi

apocalypse

A kérdésre, hogy mit adtak el 800ért egyszerû a válasz: a nevet és a kapcsolati hálót - hardvert kaphatunk a boltban, a szoftvert pedig pár hónap alatt meg lehet csinálni, mint azt a két új hasonló szolgáltatás bizonyítja.

12346
tököm magenta színû..:C magyaréknál lila. legalábbis elméletben. de inkább langyi rózsaszín fákk.

Mert egy céghez bemehet az ÁVH és azt mondhatja hogy kérem ezeket és ezeket az adatokat. Csak most nem úgy hívják hogy ÁVH, hanem NBH és még ki tudja mi. Az egészben az a legviccesebb, hogy Nemzetbiztonsági Hivatal nevébõl eredõen a nemzet biztonságát szolgálja. Valójában egy alig pár százalékos csürhe érdekeit.

Aki félti a levelezését, az titkosítsa.
Egyáltalán nem elérhetõ manapság egy kétkulcsos titkosítás, és eléggé biztonságos.
A levelezõprogramok is simán kezelik, persze a mocskos webmail, ami az emberek 99%-ának van, az nem.
Azért érdemes a netszolgáltató által adott e-mail címet használni, mert ott van SMTP is.(még ha az SMTP elavult is, de nincs újabb)
Egyébként nem nagyon tudok olyan ingyenes e-mailt, ahol lenne POP3/IMAP és SMTP is.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

pósta?

ekkora paraszt vagy?

milyen fél év? az iwiw több mint 4 éve mûködik.

How much can you take,before you snap?

És ramélem Nem engedi senki hogy eltünjön a sg egy T-online szerû diktatórikus rendszerben. Volt egy újság ami tetszett a hírek, hozzáértés, véleménynyilvánítás terén, és bezúzták csináltak belõle egy kb 20 országban megjelenõ egyforma mocskot. Itt legalább mindenki beírhatja a véleményét. NÉZZÉTEK meg T-online-hez tartozó lapokat. Ha van véleménynyilvánítás, az akkor is jól elrejtve a cikktõl, + moderátor hegyekDDD

Nesze nektek demokrácia <#mf3>
Ja és amikor kizártak pár embert mert olyan oldalakra léptek ahová nem kellene címszóval, akkor honnan tudták volna hogy mit töltenek, ha nem nézik mindenkiét? )

Arra is kíváncsi lennék, hogy kinek milyen céllal adják el ezeket az adatokat.

Hát elég ideges lennék ha a pósta is a leveleimet kibontaná, elolvassa, és csak utánna közvetíti... olyan címszóval hogy ha nem csináltam semmi rosszat akkor miért parázok.

T-online is beált ms mellé? már rég ott. Hitler nyomult így meg Sztálin .
Márpedig a TONLINE most lopja majd az adatokat, ugyanúgy mint a Microsoft is lopja neveket címeket stb. MSNen is minedenkinek nézi billGates hogy ki ivel beszél, és behaverkodik:D

most tonline is olyan akar lenni mint MS...

:D:D:D:D

Nekem ez fura, én heti max 1 spamet kapok a freemail-es postafiókomba, pedig már 7 éve megvan. Nincs spam-szûrés sem bekapcsolva - akkor nem lehet, hogy nem a freemailben és a t-online-ban a hiba, hanem benned?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Na ez bejött az iwiw stábjának ..gratulálok :D

Ennyi pénzt ennyi idõ alatt összehozni azért gondoljatok bele nem kis teljesítmény :D
Esrohnoil
Pszt, nehogy meghallják.
Ha az SG is T-okányos lesz, ide sem jövök többet. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Azok, akik azt állítják így is tud mindent rólunk a Matáv, árulják már el mibõl gondolják, hogy egy monopol cég egybõl az ÁVH? Mégis most honnan a francból tudná a 'T' cég, hogy én melyik cégnél dolgozom, hol tanultam ésatöbbi??

Az meg elég nagy vetítés, hogyha félek a privát adataim 3. fél kezébe kerülésétõl, akkor ne írjam be. Akkor végülis van értelme egy ilyen rendszernek? Hidd el - te, mindenki aki ezzel jön -, hogy egy nonprofit beruházásnak induló, az ötletet megvalósító (most, ne beszéljünk arról, hogy informatikailag mennyire hozzáértõ) társaságban 1000x jobban megbízik az emberek többsége, mint egy évtizedek óta monopolként, nyereségorientáltan mûködõ, köztudottan "bekebelezõ" cégnek...

Neked lehet, hogy megér, de nekik mégjobban.
Nem baj, amíg az sg és az sgmail nem tonyány, addig van remény :)

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

DjDano
azért nem semmi alig fél év alatt 1 milliárdot összehozni

valamit
az a nagy hazugság, hogy ha még ha odaírják is, hogy "nem használjuk fel az Ön adatait" akkor is felhasználják, hát pláne, ha ez kimarad a szövegezésbõl... ez az undorító. mindenki tudja, hogy megcsinálják, hogy lépten nyomon visszaélnek a helyzetükkel, és aztán ha valaki meg vadászpuskát vesz és visszaél a helyzetével akkor meg terrorista...

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

505thZajcev[PT]
En meg azt mondom, nagyon is jol tettek, hogy eladtak, ennyi penzert aki nem adja el az kb annyira zokni mint aki parazik az adatai miatt <#eljen><#eplus2>

aki félti az adatait az egyszerüen ne regisztrályon és kész
nem kötelezõ az iwiw-t használni

Gyenis Balázs meg egyszerüen egy kis hirnevet szeret volna magának szerezni evvel hogy feldopta ezt a dolgot
ha így félti a hülye adatait akkor minek regisztrált

"iWiW stáb vezetõje kiemelte, hogy szándékosan alkották ilyen nyíltra a rendszert, hiszen a hangsúly az önkéntességen van."

ez a oldal lényege
Ha a wiwen,valakinek megnézzem az adatlapját,vagy irok neki,felveszem ismerõsnek,az biztos nem lesz fizetõs.Max.a meghivó küldés,de az még belefér.200 ft-ot megér egy ismerõs!
Talán reklámhoz....

Itt egy alternatíva aki ki akarna lépni az iwiwrõl.
http://www2.myvip.com/
JoeFromHun
Nem értem milyen adataitoktól féltek???? Talán attól, h megtudják, hogy hívnak??? Beszarás milyen parásak vagytok... Mert gondoljátok, h ha netezetek nem tudnak meg rólatok semmit??? Szerintem a T-Online biztosan az adataitokkal fog törõdni... Ez akkora hülyeség...
Jah a másik meg az, hogy az oldalnak edddig is partnere volt a T-Online...
Haljátok viccek vagytok! <#mf1><#beka3>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Spammelni anélkül is lehet, elküldik rakás kamu generált címre, 100ból 1 majd csak bejön.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A legtöbb weboldalért most is fizetsz. Ugyanúgy, ahogy a rádióért és a tv-csatornákért. reklámnak hívják.

Gracie Barra

"Elsõnek a jelenlegi funkciók és a használhatóság rendbetételét tûztük ki célul. A késõbbiekben pedig az észrevehetõ változás annyi lesz, hogy folyamatosan bõvülnek a funkciók és szolgáltatások, továbbá fokozatosan gyorsabbá válik az oldal. Design marad! :) Az újdonságokkal kapcsolatban..."

Dizájn marad (elméletileg), szal lesz magentás az oldal hál'istennek...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Én csak másoltam :D

Amugymeg aki az adatait felti, megtehette volna korabban is. Abban a pillanatban ahogy beirta azok mar ki is vannak teregetve nem kell T sem hozza. Eleg egy elkoszalt backup, vagy barmi..

Munkahelyemen pl rohadtul probalok vigyazni az emberek adataira, levelezesere, keves ember, oda is figyelek es meg igyse sikerul mindig.. Hatmeg ha ismeretlenek lennenek, milliokat fizetnenek erte, vagy szarnek bele...
Maximum emelt dijas sms-erért lehet,majd meghivót küldeni,szerintem igy se lesz egy rossz ötlet.Valamibõl fent kell tartani a weboldalt.Elõbb utóbb eljön a fizetõs weboldalak kora.Azaz ha megnéznél egy weboldalt fizetsz!
Magyarisztán. ;D

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A T online amint hozzanyult a freemailhez hasznalhatatlan lett.. Inkabb nem kernek belole.
Ezért nem szabad saját adatokkal regisztrálni, küldözgessék a szemetet fiktív címre. Pl. e-mail címnek tök jó a [email protected], ha már annyit reklámozták. :))

Max Damage
Szörnyûek vagytok! A T-Online-nak egyrészt ez egy óriási hirdetõ piac, amiért jó summát tud bezsebelni, azon cégektõl akik hirdetni szeretnének az oldalon, hiszen 24 millió oldalletöléts/nap hatalmas hasznot hoz. Sõt a jelenlegi szolgáltatásokat is bõvíteni tudja, ugyanis megvan a megfelelõ szakképzett munkaerõ a cégnél. Azaz csak mondom, hogy hamarosan szerintem várható lesz SMS küldési lehetõség az oldalon keresztül, de hogy milyen kitételekkel az majd tõlük fog függni elsõsorban. Aztán a T-Online-nak megvan a megfelelõ szerverparkja, ami már így is több millió felhasználót tud ellátni, azaz nem fog az oldal megállni, lassulni mint eddig, hiszen végre olyan masinát/masinákat raknak az oldal alá ami lazán elviszi semmi féle fennakadással, szóval az oldal gyorsulni fog csak, ami azt jelenti hogy a meghívást is ismét megnyitják, valószínüleg semmilyen korlátozással majd! Szerintem ez az üzlet mindenkinek megérte, aki meg személyes adatainak árusítását látja benne az téved, a T-Online így is majdnem mindenkirõl tud mindent, ez nem errõl szól, hanem potenciális hirdetõ piacról, ami a meghívók korlátlan bevezetésétõl még erõsebb, mégnagyobb bázist és teret kap... Mondjuk ami engem is irritál kicsit, félek hogy elmagentálódunk :S

"paranoiások..
a tonlájnnak ez egy nagy üzlet, reklám, stb. nemkell rögtön minden szarra asszociálni."
Remélem igazad van, és mi tévedünk ...
Én Freemail felhasználó vagyok 12 éve.
Na most jelenleg a Freemailen HA fizetsz, akkor van spam szûrés, ha nem, akkor meg annyi szemetet kaspz, hogy ihaj. Egyik cégnél reklamáltam a reklámszemét miatt, mire azt kaptam a pofámba, hogy elfogadtam az ÁSZF-ben, hogy a T-izéke rendelkezik az adataimmal.
Csakhogy én a C3 alatt regisztráltam, és akkor NEM volt benne ilyen!

Amikor az Index-mailt átvette a VIP-mail (aminek a kezelõfelülete egy rakás k*ki, és aki tervezte, annak élete végéig kéne használnia), akkor õk legalább dobtak egy mailt, hogy vagy elfogadom az õ ÁSZF-jüket vagy mehetek a búsba.

Na ez a nagy magyar valóság.

Azt hiszem átcuccolok én is az Orkut-ra :((

Auruma
Én fent vagyok az iwiw-on! Belassúlt szar az egész! NIncs meghívó! Megtelt? Most lesz szerintem, mert páran otthagyják a francba!<#mf2>
De lehet törlöm én is a regisztrációmat! Mi a frásznak?

" Magyar-ország " ? :)
insomniac
paranoiások..
a tonlájnnak ez egy nagy üzlet, reklám, stb. nemkell rögtön minden szarra asszociálni.

\"A jócselekedet mindig elnyeri méltó büntetését...\" Lavey

Hogy fizetöss lesz az nem valószinü max nagyon sok spam reklám lesz nah az valószinüb!
Egyébként:
"A T-Online Magyar-ország Zrt. ma írt alá szerzõdést az Kft. átvételérõl. A vételár közel 4 millió euró. Hölgyeim és Uraim jó sok pénzt megérünk T-nolineak"

Ennyi pénzért hülye lett volna aki nem adja el! Meg kitalálo ahogy nézem sz@rik az egészbe én helyébe hagynám is ennyi pénz után vagy csak ha nem kap még havi fizut a további közremüködésért... :D

mer honnan tudna? nekem közöm nincs a t-onlinehoz mindenem upc-s:) iWiW-em meg úgysincs csak myvip-em
T-iWiW :)

ps. rólam nem sokat tud meg a T. max azt amit a RIPE Whois-ban ír ;)
Mondani sokmindent lehet, de bele fognak szólni mindenbe és azt az undorító rózsaszínt is rá fogják erõltetni az oldalra. Meg egy két dolgot fizetõssé tesznek, hogy ne legyen már fenékig tejföl.
a T-online az iWiW nélkül is mindent tud rólad...

tothzozo
Szerintem az életeden kívül nincs nagyobb értéked!(ha csak nem valaki másé)
És minnél többet tudnak rólad annál sebezhetõbb és kihasználható vagy.
A tuttodon kívül.
Élet=információ
Imformáció=kontroll
szerintem

Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein