116
  • h4x0r
    Az is a T-Online-é lesz :)
  • h4x0r
    Ciklámen a hivatalos megnevezése. :)

Mellesleg nem kicsit rühellem a T-Online-t, de nem hiszem, hogy a reklámnál és a fizetős meghívónál tovább mennének.
  • Sámson
    Ennyi demamgógiát egy helyen
  • Equ
    nagyon ideje volt már valami hozzáértő kezekbe adni a szolgáltatást, mert katasztrofálissá vált az egész rendszer. Amit a képekkel műveltek, az pedig egy vicc. Már több tizmilliós vason futott a rendszer mégis egy nagy nulla volt, a kódja egyáltalán nem skálázható, ki kéne dobni az egészet és áttérni egy korszerű platformra, mint anno a myspace is tette. (coldfusion-.net átállás)
    Utóbbi ugyebár 150x akkora mint az iwiw és tökéletesen fut...
  • datango
    xarok bele kié ez a xar! :) ha fizetős lesz vagy valami ugyis törlöm az accom és csókolom :) lesz másik "iwiw" :P
  • negro
    hat a T-ukora ide is beteszi a labat, 1 ev es magentas lesz ez is és minden szar lesz PL: Freemail !!! sajnalom, hogy ez is csak arra megy, hogy belölünk hasznot huzzon valami T banda.

nekem mar a kezdetek ota nem szimpi ez a T csapat semeik szolgaltatasa... elvbol is inkabb a kissebb csapatokat valasztom... nem pedig anagy multikat... akik bejönnek az orszagba es megszedik magukat az emberekbol... mert nagypenzt mar csak kelet felé lehet lehuzni az emberekbol... PL a t csoport mobil reszlege amerikaban kicsit szarul all:) nyugat europaban elvan... keleten pedig hasznot huz a szegenyekbol... nekem kb enyit er ez a csoport... én már átt is igazoltam
    !!! myvip.com !!!
  • sathinel
    Nem az a gond hogy megláthatják az érdeklődésem, kapcsolataim, levelezés, stb. Az a gond hogy semmibe veszik az emberek jogait. Ha én nem akarom akkor ne nézegessék. Ha pedig üzletet látnak az adataimban, az felháborít. Vagy juttatnak valamit amiért az adataimmal garázdálkodnak, vagy ne tegyék. És mindezt a megkérdezésem nélkül....
    Mint lentebb írták, nem nehéz a program, és amennyiért megvették, már jobbat is csinálhattak volna. De nem ez volt a lényeg, hanem az adatok.

#54 neked meg egy náci szervezethez kéne menned mint MS van T-fos. Azt olvasd amit a témában írtam , ne velem kötözködj.
  • KisDzso
    nem használok iwiw-et!!!!!!!!!
    Viszont ide látogassanak el a Diablo rajongók
  • nyanya
    adatbizitonság - adatkezelés - alkotmány - kapcsolatkezelés - származás - vallás - faji hovatartozás ...
    lapozzátok fel a történelem könyveket!
  • benczurzs
    Ha valaki törli az Account-ját,
    azzal mit is ér el ?
    Ha szüksége van a T-online-nak az adatokra, akkor törléskor úgyse törli ki, hanem csak úgy tesz, mintha kitörölné.
    De az adataid már rég "archiválva" vannak
  • ivitzp
    nem tudna nekem valaki egy meghivót küldeni?

e-mail cimem : [email protected]
  • Sámson
    Hallottam már olyan Kürtös emberkét, hogy azért nem megy fel az IWIW-re, mert az eleve gyanús, ha valami ingyen van. Ráadásul az adataid, meg a kapcsolatrendszered felhasználhatják a saját céljaikra.
    Szerintem ez az ember túl sok kémfilmet nézett.

• Sámson
    Hajrá Magyarország!
    Hajrá T-Online!
    Hajrá IWIW!
    Hajrá Én!
  • Pintyőke
    En se ertek egyet ezzel a szemelyi jogi kerdessel. Az igaz, hogy barmikor barki megtudhat barmifele adatot rolam, rolatok, barkirol. Csak hogy azt igazabol nem nagyon tudta eddig mire hasznalni (hacsak nem valami maffia tag :) ). Viszont, igy most legalisan jutott hozza, tehat barmit kezdhet vele, akar reklamokkal zaklathatnak a szemetek ugy, hogy en nem vagyok t pocs elofizeto. En csak ezert feltem az adataimat.

Egyebkent meg nem tudom megerteni, hogy az egyik legfontosabb torevenyt ami letezik a vilagon, hogy kerulhetik ki egy egyszeru ugyvedi szoveggel??? Vannak olyan dolgok amik nem mentesitenek a torveny alol!!! Onkenyesen hozhatsz torvenyeket, de az nem allhat szemben egy allamilag elfogadottal, mert akkor nem er semmit. A masik, hogy az ilyet allamilag elegge erosen korlatoznam. Cegek csak ugy ne vehessenek ilyen es ehhez hasonlo adatbazisokat. Vagy ha igen, piszok szigoru kovetelmenyek koze szoritanam oket.

Csak megjegyzem, hogy innettol kezdve, akar tovabb is adhatja barmilyen cegnek a t pocs az adatokat, nem kotelezi semmi, hogy ne tegye, csak atirja a szabalyait. :(
  • wmatyi
    Az IWIW a felhasználók számának növekedésével egyre inkább lelassult, a továbblépéshez sávszélességet kell bővíteni, amit a T-Online korlátlanul megtehet.
    És mivel ez egy szolgáltatás nem meglepő, ha idővel tag- vagy/és belépési díjat kell fizetni… szerintem évente pár ezer forint teljesen reális lenne…
  • LCO
    "Vásárolhatsz meghívót telszám: ... 600Ft/áfa"
    Még mindig olcsobb mint egy licitálos oldalon 1500-ért :D, félre a viccel, szerintem valljuk be, nem igy akartuk az iwiw bővítést megoldani...
  • CSONTI123
    Nah igen, de itt az a lényeg, hogy mikor regisztrálsz iwiw-re akkor te biztonságosan teszed, mert van benned egy olyan, hogy az adataidat nem adják ki egy 3. félnek. Így viszont jogos az idegesség és az aggodalom, hisz azon, hogy te regisztráltál más gazdagodik meg illetve te ebből semmit nem látsz jóformán. Illetőleg valami figyelmeztetés vagy valami kérdést is feldobhattak volna, hogy te beleegyezel-e abba, hogy a te személyes adataidat átadjuk egy olyan cégnek, aki esetleg fieztőssé teszi a szolgáltatások egy részét illetőleg felhasználja a rólad tárolt adatokat, hogy spameket küldjön neked naponta az emailedre.
    Mert az iwiw nekem soha nem küldött spam levelet, sőt szerintem senkinek se. De mikor majd naponta kapod a jó kis tonlinos leveleket benne azzal, hogy miért érdemes arra előfizetni, megvenni stb. akkor neked is eleged lesz belőle. Nah de akkor nem biztos, hogy avval, hogy törlöd a regedet ezzel abba is marad.

Megértem az emberek aggodalmát hisz az emberek bizalommal mentek az iwiwbe úgy nézve, hogy védve vannak az adataik az olyan cégek ellen mint Tonline. Ám ebből most jó üzletet csinálva teljesen nyitott könyv vagy a cég elött.

Mert lehet csak a kiskutyád nevét tudják meg, de ez alapján sok dolgot meg tudnak nézni rólad, pl milyen neted van. És ha egy nethez tudnak emailt is csatolni akkor van ok arra, hogy napi 3 idióta levelet kapjak amit úgyis törlök automatikusan :)

Nekem valami ilyesmi gondolatom van erről a dologról. Ettől független nem törlöm accom addíg míg a bejelentkezés is fizetős lesz :)
    De már látom előre.. Vásárolhatsz meghívót telszám: ... 600Ft/áfa...
  • apocalypse0
    a buzifon biztos elcseszi
  • Cat #58
    A kérdésre, hogy mit adtak el 800ért egyszerű a válasz: a nevet és a kapcsolati hálót - hardvert kaphatunk a boltban, a szoftvert pedig pár hónap alatt meg lehet csinálni, mint azt a két új hasonló szolgáltatás bizonyítja.
  • 12346
    tököm magenta színű..:C magyaréknál lila. legalábbis elméletben. de inkább langyi rózsaszín fákk.
  • Béla bácsi
    Mert egy céghez bemehet az ÁVH és azt mondhatja hogy kérem ezeket és ezeket az adatokat. Csak most nem úgy hívják hogy ÁVH, hanem NBH és még ki tudja mi. Az egészben az a legviccesebb, hogy Nemzetbiztonsági Hivatal nevéből eredően a nemzet biztonságát szolgálja. Valójában egy alig pár százalékos csürhe érdekeit.
  • Caro
    Aki félti a levelezését, az titkosítsa.
    Egyáltalán nem elérhető manapság egy kétkulcsos titkosítás, és eléggé biztonságos.
    A levelezőprogramok is simán kezelik, persze a mocskos webmail, ami az emberek 99%-ának van, az nem.
    Azért érdemes a netszolgáltató által adott e-mail címet használni, mert ott van SMTP is.(még ha az SMTP elavult is, de nincs újabb)
    Egyébként nem nagyon tudok olyan ingyenes e-mailt, ahol lenne POP3/IMAP és SMTP is.
  • kbupdate
    pósta?

ekkora paraszt vagy?
  • sirdond
    milyen fél év? az iwiw több mint 4 éve működik.
  • sathinel
    És ramélem Nem engedi senki hogy eltünjön a sg egy T-online szerű diktatórikus rendszerben. Volt egy újság ami tetszett a hírek, hozzáértés, véleménynyilvánítás terén, és bezúzták csináltak belőle egy kb 20 országban megjelenő egyforma mocskot. Itt legalább mindenki beírhatja a véleményét. NÉZZÉTEK meg T-online-hez tartozó lapokat. Ha van véleménynyilvánítás, az akkor is jól elrejtve a cikktől, + moderátor hegyekDDD

Nesze nektek demokrácia
  • sathinel
    Ja és amikor kizártak pár embert mert olyan oldalakra léptek ahová nem kellene címszóval, akkor honnan tudták volna hogy mit töltenek, ha nem nézik mindenkiét? )

Arra is kíváncsi lennék, hogy kinek milyen céllal adják el ezeket az adatokat.

Hát elég ideges lennék ha a pósta is a leveleimet kibontaná, elolvassa, és csak utánna közvetíti... olyan címszóval hogy ha nem csináltam semmi rosszat akkor miért parázok.

T-online is beált ms mellé? már rég ott. Hitler nyomult így meg Sztálin .
  • kbupdate
    Márpedig a TONLINE most lopja majd az adatokat, ugyanúgy mint a Microsoft is lopja neveket címeket stb. MSNen is minedenkinek nézi billGates hogy ki ivel beszél, és behaverkodik:D

most tonline is olyan akar lenni mint MS...

:D:D:D:D
  • Grusi
    Nekem ez fura, én heti max 1 spamet kapok a freemail-es postafiókomba, pedig már 7 éve megvan. Nincs spam-szűrés sem bekapcsolva - akkor nem lehet, hogy nem a freemailben és a t-online-ban a hiba, hanem benned?
  • greg971
    Na ez bejött az iwiw stábjának ..gratulálok :D

Ennyi pénzt ennyi idő alatt összehozni azért gondoljatok bele nem kis teljesítmény :D
  • Esrohnoil
    Pszt, nehogy meghallják.
    Ha az SG is T-okányos lesz, ide sem jövök többet. :D
  • norti
    Azok, akik azt állítják így is tud mindent rólunk a Matáv, árulják már el miből gondolják, hogy egy monopol cég egyből az ÁVH? Mégis most honnan a francból tudná a 'T' cég, hogy én melyik cégnél dolgozom, hol tanultam ésatöbbi??

Az meg elég nagy vetítés, hogyha félek a privát adataim 3. fél kezébe kerülésétől, akkor ne írjam be. Akkor végülis van értelme egy ilyen rendszernek? Hidd el - te, mindenki aki ezzel jön -, hogy egy nonprofit beruházásnak induló, az ötletet megvalósító (most, ne beszéljünk arról, hogy informatikailag mennyire hozzáértő) társaságban 1000x jobban megbízik az emberek többsége, mint egy évtizedek óta monopolként, nyereségorientáltan működő, köztudottan "bekebelező" cégnek...
  • Caro
    Neked lehet, hogy megér, de nekik mégjobban.
    Nem baj, amíg az sg és az sgmail nem tonyány, addig van remény :)
  • DjDano
    azért nem semmi alig fél év alatt 1 milliárdot összehozni
  • valamit
    az a nagy hazugság, hogy ha még ha odaírják is, hogy "nem használjuk fel az Ön adatait" akkor is felhasználják, hát pláne, ha ez kimarad a szövegezésből... ez az undorító. mindenki tudja, hogy megcsinálják, hogy lépten nyomon visszaélnek a helyzetükkel, és aztán ha valaki meg vadászpuskát vesz és visszaél a helyzetével akkor meg terrorista...
  • 505thZajcev[PT]
    En meg azt mondom, nagyon is jol tettek, hogy eladtak, ennyi penzert aki nem adja el az kb annyira zokni mint aki parazik az adatai miatt
  • Babylon56
    aki félti az adatait az egyszerüen ne regisztrályon és kész
    nem kötelező az iwiw-t használni

Gyenis Balázs meg egyszerüen egy kis hirnevet szeret volna magának szerezni evvel hogy feldopta ezt a dolgot
    ha így félti a hülye adatait akkor minek regisztrált

"iWiW stáb vezetője kiemelte, hogy szándékosan alkották ilyen nyíltra a rendszert, hiszen a hangsúly az önkéntességen van."

ez a oldal lényege
  • gregor
    Ha a wiwen,valakinek megnézzem az adatlapját,vagy irok neki,felveszem ismerősnek,az biztos nem lesz fizetős.Max.a meghivó küldés,de az még belefér.200 ft-ot megér egy ismerős!
  • tehen_m
    Talán reklámhoz....
  • atys2
    Itt egy alternatíva aki ki akarna lépni az iwiwről.
    http://www2.myvip.com/
  • JoeFromHun
    Nem értem milyen adataitoktól féltek???? Talán attól, h megtudják, hogy hívnak??? Beszarás milyen parásak vagytok... Mert gondoljátok, h ha netezetek nem tudnak meg rólatok semmit??? Szerintem a T-Online biztosan az adataitokkal fog törődni... Ez akkora hülyeség...
    Jah a másik meg az, hogy az oldalnak edddig is partnere volt a T-Online...
    Haljátok viccek vagytok!