• handrx
    Hello srácok!

Én tegnap rendeltem meg a játékot a GalaxisNet oldalán, és ma hozta meg a futárszolgálat.

A multkor láttam hogy lement az ára 3990-re meg a Farc Cry 2-nek is.
    Gondoltam meg kéne venni, csak hát a 2ő 1ütt+pk kicsit talán "sok" lett volna. Aztán 2-3 napja meg néztem megint, és látom hogy mind2ő már csak 2990-ft. Na gondoltam meg is rendelem akkor őket, ennél olcsóbb mostanában nem nagyon lesz!

Ma mikor jött a futár kicsit csodálkoztam hogy vastagabb a doboz mint szokott 2 játék esetében. Gondoltam biztos nem volt kisebb doboz, a maradék helyet meg ki töltötték papír golyókkal :D
    Ki bontottam a csomagot, kiszedegettem a játékot 1iket a másik után. Látom van még valami a dobozban, nem látszott papír galacsinnak!

Ez meg mi mondtam magamnak!!!

Kiszedtem ami még a dobozban volt. Hát mint találtam benne a papír galacsinok helyett? Na mit? :D

Volt benne még 1 Brothers in Arms Hell's Highway játék, még pedig a fémdobozos angol nyelvű verzió, ez lehet talán a Collectors Edition? :O
    Meg volt benne 1 XBOX 360 dizájnal ellátott 32 férőhelyes CD-DVD tartó!

Kétségek keztek gyötörni! Ez meg mia fene lehet? Rosszul csomagolták? Véletlen kaptam ezeket pluszba? :O
    Azon gondolkodtam fel kellene hívnom a CDGalaxist mert szerintem a csomagoláskor valami hiba történt. Járt az agyam rendesen...

El kezdtem lapozgatni a szokásos ajándék aktuális katalógusukat.
    Mikor arra az oldalra értem, ahol a Brothers in Arms Hell's Highway játékot találni, látom ott még 4990 ft az ára. Ja persze közben a web oldalon már 2x is lejebb ment mióta el készült a végleges katalógus.

Látok valami + szöveget még a játék képén.

Azt írja:
    Készlet erejéig:
    Fémdobozos kiadás
    + Ajándék 16 helyes DVD táska ( ami valójában 32 lemez férőhelyes! :))

Szal örülhetek, mert a plusz cuccok ajándékba jártak! :D

Ha gondoljátok esetleg rendeljétek meg ti is, hátha szerencsétek lesz. Már ha szeretnétek ezt a játékot eredetiben magatokénak tudni, és még lesz készleten az ajándékokból!

Amúgy eléggé furcsálom, hogy sem a megrendelés folyamán, se a weboldalon nincs feltüntetve ez az "akció" !!!

De vajon mért enm? Honnan értesülnének a vásárlók az ilyen remek kis akcióról ha nincs sehol másutt feltüntetve, mint a katalógusban!