• The Protector
    NAh.Végigvittem a játékot.
    Nálam az Év játéka a Devil my Cry 4-el együtt.Hihetetlen élményt ad.Nem a mai tucat fps-ek közé való.A hihetetlen hangulat és atmoszféra mindenkit magával ragad.Az emberek nem csak poligonok és pixelek hanem kedvelhető és nem kedvelhető karakterek.Értékelném a játékot.

Grafika:UE3.0-ás Engine.A legjobb választás.Jól optimalizálható.Nem annyira erőforrásigényes.HIhetetlen élénk színvilág jellemzi egy darabig.A Shader mind a textúrák rettentő jók.A víz,sár efekt zseniális.Külön szó ai az esős pályán a villanyalatt megcsillanó víz effekt+ a Hell Highway fejezet fényeffektjei.Kegyetlen dúrva.

Játékmenet:Vérprofi GOW szintű fedezékrendszer.Okos csapatársak,és ellenfelek.Bár az ellenfelekhez a közelről támadunk nem reagálnak egy darabig vagy nagyon bután.Sok kerülőút is pozitívum.Rombolható terep(már ami).

Hangok.A főmenü zenéje utánozhatatlan.A robbanások és puska hangok tökéletesek.

Sztori:Nagyon jó.És jó a képzelődés +bekattanások a játékban.

Irányítás:Nagyon jó,kezelhető,1szerű.A Tank irányítása is kellemes volt.

Játékélmény:Hihetetlen.Epikus.
    Egyéni tehnikai dolgok.8600Gt-mmel tökéletesen megy fullon.A min 17Fps volt a max kb 50ig terjed.De átlagban 30nál mozgott.Puggal stb nem találkoztam.Képeket majd hamarosan teszek.Annyira jó a game h most rendeltem meg az eredetit.