• radeer
    Jaja, ez a systemrequirementslabis fejleszthetne kicsit szerintem mert amíóta kinn vannak a 2 és 4 magos procik nem igazán elég ha csak az órajelet nézi. Kicsit nem valós eredményt fog adni lévén a BIA egy Core 2 Duo 2,66-al és egy 9800GT-vel 2 giga RAM-mal simán elfut 1680x1050-ben HIGH-on. A teszt szerint meg sima fail-t ad.

Mind1.

A játék valóban az év egyik legjobban sikerült FPS-e szerintem. Most nem akarom összehasonlítani ezzel-azzal de a történet csodálatosan van megszerkesztve, és az eddigi legjobban adja vissza ( bár szerencsére nem éltem át, de gondolom ilyen ) egy ember érzéseit. A cselekmények forgatagában naponta történnek tragédiák melyek feldolgozására semmi idő, így saját magunkat marcangolva kell haladni mindig csak előre.
    Sokan a COD4 etalonját említik háborús FPS-ek kapcsán. Valóban ha GFX-ben nem is cselekményszövésben és izgalomban felveszi a versenyt az eddigi legjobbal. ÉS ha letaszítani nem is sikerült azonban oda ült mellé a szememben a képzeletbeli trónra.