• davidka003
    "HOMM V East-es kiegészítőjében 30fps a menü, NV-n 200."

30 FPS az már nem látszik akadásnak. Meg különben is ki az aki a menüvel játszik? Én az alap HOMM V-t próbáltam és nem volt vele gond.

"GOW lagzott ATI-n mint az állat amíg nem javították."

HD 2600XT-vel medium-on semmilyen akadozás nem volt nálam. Lehet, hogy azért, mert Vistám van.

"Ha CCC-ben beállítod a kényszerített AA-t, az csak addig működik a játékban amíg nem ALT+TAB-ozol egyet, utána a játékba visszatérve nincs AA."

Ki az aki játék közben ALT+TAB-ozik? Én biztos nem.

Amit meg linkeltél:

"Timeshift,World in Conflict,Quake Wars- aminél volt olyan driver azt hiszen vagy a Catalyst 7.10/11 amivel azt csinálta,hogy elindult a játék,ment pár másodpercig 50-60fps-sel aztán félperc után lement folyamatos nullára.De ilyen driver ratyi volt a Crysis megjelenésekor"

Timeshift a megjelenésekor nálam max körül ment gond nélkül. World in Conflict medium-high körül és nem volt gond. Quake Wars-t nem próbáltam.
    Crysis az ment medium-on, csak sok helyen volt textúra bug. De ezt 1-2 hét alatt javították.

"Atival kapcsolatban elég sok driver bugról lehet hallani(néhány példa:Mercenaries2,Bia HH,Oblivion,Crysis,World in Conflict,Company of Heroes,Gothic3)"

Mercenaries 2 szépen ment max körül, csak valamilyen effektet ki kellett kapcsolni. Oblivion gond nélkül ment. Company of Heroes-t 1 hónapja vittem végig. Nem volt vele gond maxon. Gothic 3-at nem próbáltam.