• Danecay
    Nekem a piros/szürke körök az előző 2 részben is be voltak kapcsolva és itt is bekapcsolva hagytam a funkciót, mert így legalább látom, hogy ha kiadok valakire nézve egy tűz parancsot az valóban teljesül e, mert ugye ekkor a piros kör szépen elkezd szürkülni.
    Más. Sajnos egy a régi részekben is felfedezhető hibát nem javítottak, méghozzá arra gondolok, amikor kiadod valamelyik csapatodnak a parancsot miszerint menjenek egy adott helyre, akkor ők ezt nem fedezékbe vonulva teszik, hanem a legrövidebb útvonalon, még ha ott ellenfél is van. Szegény bazukásomat is hamarabb kinyírták, minthogy kipróbálhattam volna, hogy mit tud a srác:)
    A grafika szerintem szép, ezért nem is értem mi a bajuk azoknak akiknek nem tetszik, hiszen az összes eddigi videóban ilyennek lehetett látni az én meglátásom szerint. Az élsimítás (Antialiasing) hiánya zavaró lehet, különösen kissebb felbontás használata esetén, de nagyobb felbontásnál már nélkülözhető, de természetesen jobb lenne ha lenne. A grafikai megjelenéssel kapcsolatban sajnos úgy vettem észre, hogy a katonákra aggatott gránátok nem úgy lifegnek mint azt régebben a videókon látni lehetett (pl. E3 2007), csak úgy fixen ott vannak és kész. Na nem mintha ez bármit is számítana, csak amikor láttam a videókban egyből szemet szúrt, hogy milyen jópofa.
    Nekem eddig a játék nem okozott csalódást, kb. azt kaptam amit vártam, ja és végre el lehet találni az ellent, egy fél tár lőszer kilövése nélkül, akár nagyobb távolságból is.