• Netrat
    vége van az introknak, rögtön a játék elején ahogy felsegít a csávó

Légy erős, ott még nincs vége az introknak...

SPOILER
    Jön 1-2 perc elég gagyi lövöldözés, aztán véged van, majd jön egy intro, aztán egy video, amiben megismerjük a katonákat, aztán egy új video, ahol beszélgetnek, hogy talán Hollandiában fognak menni, aztán egy új video, ahol veszekszenek egy sátorban, majd végre elkezdődik a Market-Garden hadművelet (videón), látjuk, ahogy repülnek a vitorlázó szállítógépek, aztán video a landolásról, majd a katonák Jeepekbe ülnek, és elindulnak valahová, látjuk is egy videon, ahogy autóznak, aztán nagysokára megérkeznek, és akkor jön egy Betöltés. És betöltődik egy új film, amin látjuk, hogy a katonák már nem autóznak...

Tovább nem tudom, mert ennél a pontnál befejeztem a Hell's Highwayt, ugyanis már félórája gagyi animációs filmet kellett néznem, pedig játszani akartam. Valahogy az interaktív dolgok jobban tetszenek, mint a passziv filmnézés, persze azt is meg tudom érteni, aki inkább hátradől, és mozizik.

A legnagyobb gáz, hogy ez a szar kikapcsolhatatlan: nincs olyan, hogy mittudomén nyomsz egy Escapet, és átugrod az unalmas videókat.

Tegnap még azt mondtam volna, hogy ilyen játék nincs, de hát lett, és ha nem lenne siralmas az egész, akkor jót röhögtünk volna rajta.