loga#38
Én például elkezdtem Sega mega Drive al aztán Snes persze kolcsonzes mert megvenni drága volt
de kolcsonzes tobb sraccalk az utcabol aztan game. Mindig is ugyessegis es MK rajongo voltam szal ez ment. Sok ev kihagyas tanultam Sztechet es PC-s lettem FPS es strategiakedvelo. A jatszhatosag szamit nem a grafika mindig a konzolosok azt mondjak hogy mert a pcsek mindig krekkelnek meg stb...mert aki konzolos nem fityeg a slimline pseden egy usbs wincsi tele letoltott cumoval mi? Es ha krekkeljuk nekem direkt nemelyik jatek kihivasmar maga az hogy nem eredeti de tudod mit mondok en meg is veszem mert tudod en megbecsulom a jatekkiadokat akik tenyleg jatszhato dolgokat keszitenek...
Nem hinnem hogy sok konzolos jatszana evekig csak egy jatekkal mondjuk evekig miert is? mert olyan nincs ami olyan sokaig jatszhato szal kell szerezni masikat.
FPS Strategia inkabb PC eger nelkul sosem celzol olyan pontosan
PC:
CS Q3A UT ,Star Craft, Warcraft3
tudom mert elobb jatszottam Xboxon a haloval mint barki ott dolgoztam...mar csak azert sem vettem.
Igen van Ps2om de azert mert par jatek nem jelenik meg pc-re es ott sem a grafika szamit nekem hanem a jatszhatosag.
MKD es alig varom az MKA-t pedig pcn inkabb jatsznanam de csak konzolokra jelenik meg.
Nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb mindenkinek mas a jo és ez így jó.
Erre is lesz igény gondoljatok el hogy Star Warsozni a haverral fénykardozol mint allat!
Szerintem van benne merészség és egy uj oldala lesz a jatekoknak.