Hát nehogy azthidd, hogy csak a pc-s játékosoknak nagy részének számít, hogy milyen milyen a játék grafikája, meg milyen technikai paraméterekkel rendelkezik egy gép, nézzél körül mondjuk a pc-s játékoknak leáldozott topikban, ami tele van külömböző fanboyokkal(lásd Dszon(, és ezeket csak ez a két dolog érdekli, és verik magukat, hogy milyen jó az ő általuk imádott konzolokon a grafika, meg hogy 75 magos hiperszuperprocik vannak benne, és ezt sokszor úgy hogy még nem is láttak olyan konzolt amit istenítenek (ps3).
Amúgy a konzolos játékokba is ugyanúgy vannak bugok, mert tökéleteset nem lehet alkotni, a crackeléssel semmi gond(csak terjed a tévhit, hogy hú elcseszi a játékot, holott ez ritka eset,+ lehet emulálni, akkor crack se kell), + még mindíg van jópár játék ami nincs konzolon.
De amúgy lehet hogy a kedvenc konzolos gémjeid nem tetszenek másnak, pl én játszottam a final fantasy 7-el, és nekem nemtetszett, idétlennek, unalmasnak tartottam, tekkennel nem játszottam, de mivel alapból utálom az összes verekedős játékot nem is fogok.