greg971#76
Csak azt nem tudom ha ti lennétek úgymond "előadóművészek " filmgyártók vagy bármi ami ezzel az iparággal kapcsolatban áll, és ti fektettek be X összeget és nem folyik be annyi bevétel , amiből egy újat készíthetnél legyen az zene vagy film ...akkor mit mondanátok...akkor mit mondanátok ha dolgoznátok egy hónapig , de az aki alkalmaz szépen elhúzna fizetés nélkül...akkor mi lenne a véleményetek ? ...én jót nevetnék rajtad , és azt mondanám fuss forest fuss :D ... ez olyan mint a rablópandúr játék ...mindenki a rablónak szurkol ...amíg nem tőled lop ...érdekes nem ? ...milyen lenne szenvedő félnek lenni ? ... azt persze én sem állítom , hogy minden jogvédett nálam ...de hozzátok is elmehetnének megskubbantani mennyi jogos software van a gépeteken ... ki lehetne ötleni már egy jobb , kezelhetőbb rendszert ...a p2p oldalakat is be lehetne fingatni .... hiszen sok oldalon , ahol nagy a felhasználószám , moderátorok vannak ....nyugodtan lehetne hozni erre jogszabályt ... és egy hatóságot ... aki ugrik az ilyen oldalakra .. de ne gondoljátok azt sem , hogy én a pandúroknak szurkolok ... de gondolkozzatok már reálisan , és azok akik fikázzák a jogvédőket, jusson eszükbe , hogy az ő érdekeit is védi egy két törvény ...mondjuk a munkavállalókét... ugyan mit meg nem lehetne tenni egy munkaadónak törvényi szabályozás nélkül ...vegyétek ezeket a sorokat gondolatébresztőnek egy olyan világ felé, ahol nem a balkáni stílus érvényesül .... ahol van jog , igazságosság ....és egy kis warez