• Tibbor
    Na, sikerült és nem is fogyott olyan sok ital.
    Azóta a Cronicles kérdés is megoldódott, mert eljutottam Tallonba, és ott az egyik recept összetevői között szerepel a növény.
    Azon gondolkodom, vajon kikből állhat egy ideális csapat, már ha van ilyen.A főkarim egy warrior, aki kovács is.A törpöt ki nem hagynám a csapatból, akárcsak a talpig vasba öltöztetett knight-ot, mert ők hárman remekül tankolnak.De ki legyen a negyedik?
    - Az amazon hölgy?Remekül íjászkodik, de nem ért a csapdák hatástalanításához, nem tud zárakat nyitni és varázsolni se.
    - A tollas kalapos tolvajlány?Varázsol, lop, zárakat nyit, csapdákat hatástalanít, viszont gőze sincs a gyógynövényekhez és a nyúzáshoz, nem ért az íjakhoz(tegnap azért megtaníttattam neki...)

- A harci mágus?Remek varázslatai vannak, de csapdák, zárak, állatok és növények terén harmatosan teljesít.

Azt hiszem, ez a dilemma adja a játék szépségét.Mindenki úgy alakíthatja a karaktereit, ahogy akarja.

Kérdés(bár szerintem teljesen behalt a topik, számomra érthetetlen módon...): valakinek sikerült megcsinálnia azt a küldit, amikor a Tallon felé vezető úton egy úrihölgy megkér, keressük meg a kocsisát?Én egyéb okból visszamentem Ferdokba, majd mikor újra Tallon felé tartottunk, már csak a hölgy holtestét találtuk meg.