Fizika 2006
  • y3ls0
    Igazán nem értem az embereket, hogy hogyan működik az agyuk. Itt van az utolsó képen a bal oldali ábra. A sárga óra lassabban jár, majd kiüti a szemed. És erre te azt mondod nekem, hogy én valamiféle illuzióról beszélek.
    Ami téged szerintem zavar, az a második ábra. A mozgó igy is fel tudja rajzolni a MÉRÉSI eredményeit. De ez miért érdekeljen engem?
    Én a piros órákkal utazom, lászik, hogy a sárga órák menetirányban késnek. Ebből megértem, miért vette fel ilyen idiótán a mozgó barátom a koordinátákat.
    Nincs kitüntetett rendszer, tehát én nyugodtan maradhatok az enyémben, és minden teljesen logikus is marad.
    Ha elkezded összekeverni a két megfigyelő méréseit, onnan kezdődik az értetlenkedés meg a káosz. Na annak semmi értelme.
    Egyetlen jelen van, és ez remélhetőleg kijelölhető lesz majd talán az EPR párokkal. Csak ebben kell gondolkozni, a többi csak torzult koordinátarendszer.
    Mer aki azt gondolja, hogy MOST valaki előrébb van az időben, valaki meg hátrébb, annak súlyos problémái vannak az agyában.