Fizika 2006
-
shakwill #661 Sziasztok!
Elég sokszor olvasom ezt a topikot, és szoktam írni néha elég nagy hülyeségeket is... Mivel nem vagyok a témának szakértője, csak lelkes és nyitott érdeklődő, ezért nem is tartom bajnak, ha más ír hülyeségeket. Akad itt elég hozzáértő aki helyre teheti a dolgokat. Az utóbbi időben azonban az érveléstechnikában túl sok az anyázás. Ezt talán tessék meghagyni a politikusoknak...Világos, logikus megalapozott érveléseket szívesebben olvasnék...Más: Határozott, netán ultimatív jellegű vélemények (kinyilatkoztatások) közreadásához azért.. esetleg... lehetne a témáknak utánaolvasni, esetleg az elemi ismeretek szintjén is...
Nem bántok senkit, és nem személyekről beszélek, ezért ne is kapja fel senki a vasszert. Persze azt is lehet, ha valakinek ez jó. Én szeretek tanulni másoktól, de ehhez lényegében és formájában elfogadható tudományos igényű közlések kellenek. Ha lehülyézek valakit, nem róla állítok ki bizonyítványt. Ha az ember hülyeségeket ír önmagát osztályozza. Ha másokat ab ovo lehülyéz (még ha tényleg hülye is az illető), önmagáról állít ki bizonyítványt.
Nah ennyi.