Fizika 2006
  • yooyoo
    Esetleg azt szólom hozzá hogy klinikai eset vagy, olyan ember aki a saját baromságaira élvez el. Teljesen elkeserít hogy már az összes fizikához közeli topicban a te marhaságaidat kell olvasni. ha csak szimplán hülye lennél a fizikához meg a matekhoz azt mondanám pár hozzáértő, majd helyre teszi az eltévedt elméd.

Valahol az agyad rejtett zugában sejted,hogy nem a világ hülye és neked nincs igazad, de ez a kisebb aszteroida méretű egód nem tudja elfogadni, ezért azonnal elkezded sértegetni az embert,marhaságokon pattogni(lásd terjed vagy halad).A szálkát kiszúrod a másik szeméből, de a villanypóznát már nem veszed észre a sajátodban.

Abba bele se merek gondolni hogyan kaphat egy ember mérnöki diplomát úgy, hogy fogalma sincs alapvető matematikai,és fizikai fogalmakról(tehetetlenség,pont,stb.)

Minden ellenérzésemet félretéve újra nekiültem elolvasni "A Vákuum, a Fény, és a többiek" című hitvallásodat(direkt hitvallást mondok,mert nélkülöz mindenféle tudományos alapot,ráadásul több a filozófikus maszlag benne, mint a fizika),hátha találok benne valami értelmet. Rögtön az engem érdeklő részhez,a gravitációhoz gurultam,és a 24. képletnél világossá vált számomra minden.
    "„r” sugarat helyvektorként fogva fel, a nevezőben annak vektoriális szorzatát képezzük.
    AG=G*m/(r x r)"
    Pont annyi értelmes egy szavad is, mint a fenti egyenlet.Semennyire.