Fizika 2006
  • clarck
    Hali!
    "emberöltővel összemérve öröknek tűnnek, de ha az ember jobban megvizslatja beláthatja, h azok sem fognak örökké tartani. De az örökmozgót ingyen energiáért szeretnének készíteni,"

Az idézet első részével egyet értek,mivel én is ezt írtam:

"Bár valóban nem lehet fizikai értelemben örök mozogót építeni (mivel semmi nem örök)de lehet olyat ami egy ember életét nézve olyan"
    én ezzel ez örökmozgóról szóló részt le is gondoltam zárni.Sajnálatosan a mágnesmotort megépítők sem tudják mit írnak,mondanak főleg hogy mit minek nevezzenek.

Csak a mondat után volt egy link amiről nem esett egy szó sem.
    A második mondatra pedig csak annyit ,hogy nem feltétlenül energia termelésre akarták használni, hanem csak hogy megmutassák,meg lehet építeni.
    Összeesküvés elmélet?Lehet. De szerinted az aki eddig ez energia eladásából termeltetett magának profitot majd tétlenül nézi, hogy el folyjon a pénze?
    Nem hiszem.Mindent megtesznek, hogy így vagy vagy úgy de az ilyen "ötletek" azok is maradjanak, ötletek.Ők arra törekednek hogy a megújuló vagy az újszerű energia forrásokból is ki vegyék a részüket, vagy eltüntetik azt.Most mellékes hogy meg veszik vagy ellopják vagy....STB.Egy nyamvadt szélkerék felépítése olyan brutális engedélyeztetési folyamattal jár hogy inkább nem csinálja senki.És ha jól tudom az EON-tól is engedélyt kell kérni.

"Először találni kell egy olyan alapjelenséget, ami lehetőséget teremtene "

Meg találták: az új típusú mágnesek fizikai elrendezése a megoldás.A motorral is rengeteget küszködött a feltalálója mire olyan lett amilyen ma.Ugyan is pont mint a mágnesmotor, folyamatosan leállt annak ellenére hogy minden rendben volt.Ekkor jött rá a lendkerék használatára,a többit tudjátok.
    Megint mondom nem az ÖRÖKMOZGÓRÓL beszélek.

"Azt meg hogy néhányan kevesebbet fogyasztanak senki sem venné észre,"

Nos ez sem így van!Pl az EON ,ha nem is azonnal de kiszúrná hogy nem annyi energia fogy mint ez eddigi átlag,mint ahogy azt is kiszúrja ha "szabálytalan vételezés" történik.(Tömb fogyasztás mérés)

És végezetül a mágnes motor nem fog ingyen energiát termelni de egy olyan lehetőséget kínál amit érdemes odafigyelni.

És még egy gondolat.
    "A semmiből gyülemlő energia növelné a Föld hőmérsékletét is, ráadásul a harcuhoz hasonló felfogású embereknek köszönhetően gyak. túlmelegedne a Föld"
    Fordítva.Ezen energia felhasználása pont kedvezne a Föld klímájának,hiszen nem azzal melegítjük túl a Földet mert kinyitjuk az ablakot,hanem mert televágjuk a légkört üvegház hatású gázokkal.Ezzel az energia termelő folyamattal még ha nem is tudnánk teljesen kiváltani az összes energia igényünket ,de a fosszilis energiát használó erőművek számát lehetne csökkenteni.De ez csak egy gondolat.