Fizika 2006
-
te mi a bánatért szólsz bele, ráadásul megint marhaságot? az ilyen "okostojásoknak" a stílusuk, hogy ha nincsenek érveik, akkor hirtelen másról kezdenek beszélni. te ugyanezt csinálod.
tudod egyáltalán miről vitatkoznuk? hogy a fenébe jön ide az életkor? attól, hogy albertusz öreg, máris okosabb? hát nyilván nem, és ezt nem én állítom, hanem saját maga járatja le saját magát, és nem az a gond, hogy tévedett, hanem hogy azután, hogy itt mindenki, aki egy kicsit is ért a fizikához (persze rajtad kívül, mert fogalmad sincs miről vitatkozunk, meg az alregjén kívül), fel szeretné őt világosítani, még ő van megsértődve, és nemhogy beismerné tévedését, hanem még rátesz pár lapáttal, és még nagyobb baromságokat ír.
de te csak továbbra is idd a szavait, tegyél fel neki kérdéseket, amire majd a "mester" hasonló okosságokat ír. hasznodra fog válni. heh, asszem erre mondják megtalálta zsák a foltját. nem csodálkozom, hogy skizofrénnek gondolnak, esetleg felmerült benned, hogy miért van ez így? gondolom már megmagyaráztad magadnak, hogy biztosan ők a rosszfiúk, te meg a jófiú. fel szeretném hívni a figyelmedet, hogy általában mindegyik őrült normálisnak gondolja magát. és hidd el, senkit sem neveznek ok nélkül skizofrénnek, én rengeteg embert ismerek, akik nem skizofrének, és ha hiszed, ha nem, egyiket sem nevezik skizofrénnek, viszont van egy ember, akit skizofrénnek neveznek, és láss csodát, ő valóban skizofrén. ugye érted az összefügést. de persze tudom, tudom, erre is van biztos valami jó magyarázatod.