Fizika 2006
  • Anaid
    Máshol már beszámoltam róla (ha jól emlékszem villámokkal akartak gömbvillámot létrehozi topicban próbáltam nagyjából összegezni), hogy nem egy volt. Egy gv, utólagos kisülés majd hónapokon át tartó jelenségsorozat. Érdekes volt, hogy kinn főleg viharos idő előtt lehetett látni (bár az is benne van a pakliban, hogy csak akkor vettük észre, noha amikor az ember kimegy a mellékhelyiségbe áthalad azon az előszobán, ahonnan jól látható az a hey az udvaron ahol sűrűn előfordult) Szal elég gyakran nézelődtúnk arrafele.
    Vannak olyan tapasztalataim, amik teljesen megegyeznek mások álltal leírt tapasztalatokkal. Valahol később erről is olvastam, hogy ahol egy felbukkan bizonyos időn belül van esély arra, hogy több is megjelenik. Azt már saját tapasztalatból teszem hozzá, hogy a későbbiek "gyengébbek". Sztem okozott olyan hatást, ami lassan múlt, főleg mivel gyakorlatilag hónapokig meg-meg jelent.
    A fémekkel kapcsolatban meg: a fémrács szerkezetét, vezetőképességét valamint polarizálhatóságát asszem nemigen kell ecsetelnem itt. Ezekkel a dolgokkal valszeg jobban tisztába vagytok, mint én. Szerintem a fémek ilyen tulajdonságai a kulcs a gv-nél is. Ill az, hogy pl. az élő szervezet is mutat polaritást. Az ember szervezetében lezajló elektromos folyamatokatis valszeg ismeritek.
    Arra meg, hogy miért "matatónak" nevezik, hisz falak nagyobb tárgyak mentén közlekedik álltalában sztem a tömegvonzás a kulcs. Sztem van tömege, így bizonyos erők ugyanúgy hatnak rá, mint más tömeggel rendelkező dologra, de változó ez is, ahogy az erőssége.