Fizika 2006
  • Anaid
    "No kezdődik a lelkizés. Nem kaptad meg a neked tetsző választ a szubjktív élményed igazolására a "célcsoporttól" és most személyes frusztrációidat ("dipim nincs,jelenleg nincs munkám") akarod a fórum közösségén leverni?"

Már nem flusztrál. Az esélytelenek nyugalmával viselem a sorsom. Szerinted mennyi esélyem van elvált három gyerekes 38 éves nőként, ráadásul a lakóhelyemen azt beszélik skizorén vagyok???? Nulla. Beletörődtem mást nemigen tehetek. De ha egyéni hülyeségként tüntetnek fel olyasmit, ami igenis megtörténhet(tett) arra nem fogok bólintani.
    Mondd már meg nekem, amiket a gv-ről írtam, pl. az utolsó hsz-eimből mi volt a fizika törvényei alapján totális hülyeség????
    A szubjektív dologról meg annyit, amit az előbb is leírtam: vannak más lehetséges magyarázatok is és ne rajtam verjék le,ha pár itt író embernek ezek nem jutottak eszébe.
    Te leírtad, ami kapásból eszedbe jutott, kihagytál pár lehetőséget, mert nem jutott eszedbe. Sztem ennyi. Ettől sem butább, sem okosabb nem lettél. Minek kellett itt pár embernek presztiskérdést csinálni abból, hogy de igenis nekem van igazam, akkoris ha nem csak ez az egyetlen megoldási lehetőség eláztatni másokat stb.? Nem értem, de nem akarom leverni senkin. A célzás nem talált. Az pedig, hogy egy ember beismerje tévedhetett is ( még csak a lehetőségét is) ego, nem tudás kérdése.

Ehhez a régifajta játékhoz tartozó fémtábla meglehetősen merev. Előfordult már olyan, hogy "pattanva visszaigazodott a helyére" ettől nem ugráltak fel a mágnesek (pontosabban nem mind és nem ilyen magaságba) Nem tudott annyira deformálódni, hogy akkora erővel fellökje az összes mágnest. Ha ismered a szabályait azt is tudod, hogy a kezdő feliratot úgy szokás feltenni rá, hogy a három szó minál távolabb kerüljön egymástól, hogy fel lehessen őket használni. Ahhoz, hogy az összes ilyen magasságba felpattanjon bizonyos elrendezésben keett volna elhelyezve legyenek a táblán, hogy ugyanakkora erő mindet függőlegesen egyforma magasságba fellökje. Nem?