Fizika 2006
-
uiztu #1300 Hello!
Én 9.-es vagyok. És szeretném felvenni a fizikát 11.-ben. Sajnos nem igazán értem. De, nagyon tetszene a fizika. Csak hát 7.-8.-ban nem nagyon figyeltem a fizikára. Most meg már nem nagyon értem. De, nagyon szeretném felvenni, ezt az tárgyat. És, ha minden jól megy akkor egyetemre is ilyen szakirányt szeretnék választani. És, nagyon jó lenne,h a valaki tudna segíteni. De, úgy, hogy az elejétől, lehetőleg magyarul, mert annyira még nem igazán értem az angolt. És, ha lehet, tehát úgy, hogy minden könyvet amit csak így feltudtok sorolni, mert mire eljutok 11.-be addigra, szinte minden lehetséges dolgot, amit kérdezhetnek tudjam. Meg, egyetemi anyagokat. Kinyomtatom, aztán elrakom, mikor majd kelleni fog. Tehát valahogy így. Hogy, 9.től egészen egyetemig, lehetőleg magyarul. Aztán, lehetséges, hogy megtetszik ez a fizika, és majd fizikusnak megyek el dolgozni:) Na, de, ez messze van. Addig is, ha lehet, minden könyvet amit csak tudtok. Mert már volt oylan, hogy mondták, hogyha ezt, és ezt megtanultam, akkor majd adják a következő könyvet, aztán, addigra kihalt a topik. Jó hosszúra írtam, remélhetőleg értitek. Tehát, mindent, amit csak lehet a fizikáról, úgymond.