Fizika 2006
  • Albertus
    Kedves Steel!

Mint az általad belinkelt forrás is írja, Albert Einstein 1879-ben született így az általad említett 1900-as év március 14-én töltötte be a 21. életévét. Figyelembe véve az eltanácsolás miatti évkiesést, felső fokon, ( politechnikum) csupán 2 azaz kettő évet végzett el.
    Ez a nálunk szokásos technikusi képzéssel azonos szintű diplomát, vagy ahogy nálunk nevezik: oklevelet biztosított számára.
    Az igaz, hogy akkoriban ez is elegendőnek számított a tanítói munka elvégzéséhez, mamár minden tanító minimum 4 évet kell, hogy elvégezzen ahhoz és nem politechnikumi hanem minimum főiskolai szinten, hogy tanári oklevelet kaphasson.
    Úgy tudom, hogy Gézoo kollégának is egyetemi diplomája van és több mint negyedszázados tanári pálya, és az ezzel járó óriási kutatói tapasztalat áll a véleményei mögött.
    Ezért teljes joggal nevezhettem volna kezdő zöldfülű kopasznak a 25 éves Einsteint, ehelyett csupán fiatalkának és tapasztalatlannak minősítettem.
    Úgy gondolom, hogy ezzel a "fiatalka" minősítéssel a korának tudatlansági szintjéhez mérten kiemelkedő teljesítményét jutalmaztam.
    A feltételezésen alapuló véleményedről beláthatod, hogy éppen olyan megalapozott, mint Einstein teóriája. Röviden: alaptalan, hibás feltevés.