Nemtudom. De mindig (leginkább) azok siránkoznak akiknek olyan gépük van ami nekem kb csak 2 év múlva lesz. "jaj el fog futni egy 4 magos 3GHz-s Intel-en egy 512megás nVidia xy1200-as kárgyán 4 giga rammal? Vagy egy erőművet kell vennem?" Ó ti szegények. Szertem vegyél új gépet és ezt meg vágd ki az ablakon. Csak előtte szólj hogy hova dobod mert én ilyen gépről álmodtam ugyanis nem vagyok milliomos.
Bocsi a flame-ért de ez most és itt jött ki belőlem.
Amúgy meg szerintem ha okosak a skacok akkor nem számítástechnikát használó emberoiség 10%-ára írnak játékot hanem úgy oldják meg hogy a msotani gyengébb konfigokon is elfusson majd. Bár az kérdéses hogy 2007 nyarára mi számít majd gyengébb konfignak. De szerintem majd igyekeznek úgy optimalizélni a játékot hogy azért a mostani játlkosok 50-60-70%-ának ne okozzon gondott a futtatása, mégha alacsonyabb beállításokon is. Amúgy is az erős gép leginkább csak a videókariban nyílvánul meg. Nem véletlen hogy a videókarik teljesítménye már magával a számítógéppel vetexik. 512Ram, 1200Mhz frekik, meg ilyenek. És az áruk is már meghaladja a többi alkatrész együttes árát. Lényeg a lényeg. Ha nem oldják meg a programozók hogy majd menyjen egy alap konfigon is akkor elkönyvelhetik a bukást. Mert nincs mindenkinek 300k zsebben hogy beújjítson egy játék kedvéért. Pont.