WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• alma2
    Dante szerintem elolvastal valamit, nem is emlitett kontrollert a felkialtojeles "baratom". Rengeteg jatek nem megy mindenfele kontrollerrel, itt a saitek gamepadokat, joyokat gyarto ceg, meg nem harcolta ki maganak a helyet a piacon a jelek szerint, hogy tamogassak.
    De ha mielott vasarolnal olvasnal ket sort akar itt is egyertelmu, hogy nem veszel ilyet, mret csak a szivas van vele. Es tuti nem te leszel az az ember aki miatt belatjak a fejlesztok, hogy irjanak drivert hozza.
    Ezert is vettem logitechet, megha szerintem szar is, pl egy regi xbox controllerhez kepest. De ahhoz itthon nem talaltam atalakito kabelt, nagyon ritkan hasznalom igy mindegy volt nekem.

A harc nagyon jol megvan oldva, ismetlem csak konotrollerel toltam.
    egy gombra befogod a csajt, igy mindig szembe vagy vele. A jelek szerint mar itt elakadtatok, aztan ahogy olvasom mas azt se tudja, lehet futni a jatekban igy nem lesz lomha. Itt senkit nem kell huzogatni sehova, legalabbis amig eljutottam biztos nem kellett fogod a szeket lapatot fejszet ami eppen a kezedve van, majd adsz neki egy akkora sallert hogy belerepul a tuzbe. Az a kulon szep, hogy lehet ezt varialni is. Ez a jatek sose volt fps, nem is lesz lepjetek mar ezen tul. Vajon a riddicknel is igy sirtatok amikor kivulrol mutatta, felmaszott valahova ? Egyszeruen fpsben nem lenne latvanyos sot erdekes se egy csomo minden, igy pont jo.
    AHH az autos resz a varosban odavag rendesen. negyedikre jott osssze :)