WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Harry Seldon
    "Igen,ezért warezolnak...majd ha megfizethető lesz,akkor kevesebbet fognak..."

Manapság nem ritkák a 4000 Ft-s premier játékok, lásd pl. GoW. Nem ritkák a fél éves akciózások is, amikor AAA játékokat kapsz 3-4000 forintért. Ez nem megfizethető kategória 8-10-12 óra szórakozásért? Mi kéne? 1000 Ft-nál is ezt mondanátok, hogy legyen egyébként nem létező erkölcsi alapotok a nonstop lopásra.

Engem az alkalmi tolvajok hidegen hagynak, akik nagy ritkán leszednek valamit. Azoktól viszont rosszul vagyok akik csakazértis mindent letöltenek. Meg hát kárvá igénytelenség is ez, kiírja a cuccot egy dévédére, filccel ráhegeszt valami macskakaparást, oszt slim tok, mehet pócra föl... Vagy rányomtatja, meg kinyomtat borítót. :D Rém igénytelen... Nem is értem.

Egyébként egy évben mennyi játék kell egy gamernek? Nálam ez a szám úgy 5-6, kb ennyi érdekel, és ezt simán meg tudom venni. Persze ha ingyért van, akkor jöhet számolatlanul a sok szenny, akkor semmi sem számít?

És kérlek, na akard már feltüntetni úgy a warezt, mintha az valami pozitív, hovatovább, támogatandó dolog lenne. Jó hogy nem követelitek, hogy márpedig ingyen adják oda a több éves produktumokat a fejlesztők-kiadók!... Vicc ez a súlyos morális fertő. És mondom, még mindig a nostop mindent ellopó netcigányokról beszélek, nem az alkalmi letöltőkről.