-
Sziasztok bocs hogy igy beleszolok itt a dolgokba de szerintem aki warezol az jol tesszi ill nem jo dolog csak hat goondolkodjunk 1 kicsit ad1.vannak ugye a játékokat kiado cégek csoro emberke dolgozik a játékal hogy jo legyen szép legyen kiado meg bezsebeli a zsét ad2.szerintetek miért kell minden uj játékhoz uj videokártya (nah jo nem mindegyikhez de évente legaláb).Nyilván a játékkiadok illetve a pc gyárto cégeknek biztos van valami kis piszkos üzletük egymás közt hogy a gatyádat is ráköltsd az uj gépedre uj videokarival. Érdekes modon konzolra ugyanazt kitudják adni ugyanojan szép graffal legalábis konzolhoz képest.És miért drágábak a konzolra a játékok azért mert azt csak egyszer veszed meg igy nem tudnak rolad több bört lehuzni gép miat hát azt megteszik a játékkal. Épp ma néztem a hiradoban hogy a termelöktöl 60 ft ért veszik meg a meggyet de neked már 400 ft ért arulja a zöldséges hát nem vicces a mai világ a kizsakmányolasra épül és szerintem ugyanez van a játékok és a pc -k terén is de hát ez a saját véleményem. Tömören ha én letöltöm a netröl a játékot nem azt kárositom meg aki kinlodot velle mert ö nem valoszinü hogy eladás után részesedést kapna hanem azt kárositom meg aki másbol éll és én azt meg kur***a nem fogom sajnálni