WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• nono55
    Ha neked azt mondják ugorj a kútba beleugrasz? Kétlem...
    Ebben az országban mindenki a politikusoktól várja a csodát. Hát várhatjátok...Csak sokan azt nem veszik észre, hogy agymosáson vagyunk 1948-óta és a büdös életbe nem fogjuk a fejünket kihúzni a vízből...mert nem hagyják...

no, de mindegy, ezt már abszolút off. :))

Nem kell millernek lenni (ahogyan én sem vagyok az, és ebből is látszik, hogy MO-n aki meg tud venni egy 8773Ft-os játékot az már miller és a felső 10000-hez tartozik) ahhoz, hogy pl én. 1 évben 3-4 játékot megveszek. COD4, Stalker, Race07, AitD. Ezt sztem mindenki kibírja, aki nem munkanélküli. Még ha családfenntartó, akkor sem egy kunszt negyedévente venni egy játékot. Különben meg mindenkinek arra van pénzre amire akarja, hogy legyen. Csak engem a warezosok ne is próbáljanak meg kioktani. Kipróbálásra ott a Demo. Legális és jogtiszta.AitD-ból igaz nincsen, de aki ismeri és szereti az megveszi. Ott a rengeteg trailer meg ingame demo. Persze letöltöm mert szart nem veszek meg...ezt tudjátok ki fogja megenni. Szomszédtól is elveszem az Audit mert majd meg akarom venni, csak amíg meg nem unom addig használom, jó?
    Nem a warez-al van baj, hanem azzal hogy lopjátok.A lopás pedig bűncselekmény és szabadságvesztéssel sújtható. Erre felénk vidéken ezt úgy mondják, hogy államilag finanszírozott szabadságra küldenek. :)
    És ha még vki a lopásra is azt mondja, hogy lesz@rom, akkor azt nem hiszem, hogy egy erkölcsös ember. Erkölcsök nélkül pedig nem lennénk emberek...