WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• gabo91
    hagyuk ezt a maszlagot már. kicsit kikellene nyitni a szemeteket. nem tudom mégis mit vártok, nem mindenki miller, hogy megvegyen minden szart. persze jó game ez is szerintem, tegyük fel megveszem, aztán két óra mulva delet (vagy még addig se bírja) hányszor volt már ilyen, felmagasztalták aztán nagy volt a pofára esés...
    szoval nem árt elötte megnézni, hogy mégis mire adsz ki pénzt.
    És akinek van rá pénze hogy megvegye annak a legnagyobb a pofája az hangoztatja mindig hogy " vedd meg, ne lopjad stb. meg warez huszárok stb." azért irigy állatok. Az hogy 5 vagy 500 ember tölti le a játék oly mindegy, nem fog elfogyni...
    ha egy krumpliföldör lopnak ott már nem mindegy hányan lopnak...

Nem azért nem veszem meg, mert irigy vagyok és lopni akarok, meg mert dicsőség ha warezolok. Az én pénzemről én döntök, hogy mire költöm. A fejlesztők pedig nem fognak csődbe menni...

Ebben az országban meg mindenki leszar mindent, egyszért következmény másrészt kiváltó ok is ez...
    mindenki kiskapukat keres, ez van ilyen a magyar ember...
    de mégis mit várnak a néptől ha a nép azt látja hogy mindenki (föleg a politikusok) is lopnak...