WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• nono55
    Kiütteted a BOX-ot? Csak nehogy úgy járj, mint a sok haverom, hogy kisült a gép...mert belenyúlkálnak...aztán meg mehetsz gariba cserélni és majd jól kiröhögnek! :P

Egyébként meg minek vesz vki X360-at, ha gémet nem tud venni hozzá?
    Kitalálták már régen a csere-berét...és csak egyszer kell 15e Ft-ot beruházni rá, utána már csak 1-2-3 e Ft, míg kicseréled egy újra vagy ingyenbe cserélgeted a haverjaiddal...Jó lenne ha ez az ország is felnőne a feladathoz, nem mindenki csak dumálna. A sok vérpisti meg úgyis elnövi a crackek keresgélését, meg a torrentet...Az, hogy vki idejön és gátlástalanul hangoztatja a warez forever-t, meg hogy ő soha nem vesz játékot...bla-bla.Ebből arra következtetek ,hogy te is csak egy igazi vérpistike lehetsz, kemény 13 évvel a hátad mögött.Gondolom programozó matematikusnak vagy mérnök informatikusnak fogsz tanulni,vagy legalábbis műszaki vonalon. Egyébként nem ártana, mert meg tudnád tapasztalni és érteni, hogy mi fán terem a dió. Nem tudom te hogy néznél, ha egy a szívedhez nőtt személyes tárgyat vagy csak eszmei tulajdont, (amit komoly jogszabályok védenek) amiben hónapok vagy évek munkái vannak benne, valaki ellopná és ebből keresné a sok milliót.Persze USD-ben vagy EUR-ban. Hmmm? Kíváncsi vagyok a véleményedre...Szerintem te lennél a legjobban megsértődve.