WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• nono55
    Hát megpróbálok majd valamikor, mert vasárnapnál előbb nem leszek Alone in the Dark közelben, sajna. :P
    Amúgy ugyan az, mint az előzetes trailerek...
    Most már bátran ki merem mondani, hogy aki lepontozta az egy gyökér volt.
    Ez az a játék, amit ha elkezdesz nem bírod abbahagyni.Mindig történik valami, mindig meg kell oldani valamit, izgalmas és magával ragadó.Rengeteg dolgot tudsz felvenni (persze ami a bőrjakóba belefér) és mindenfélét lehet csinálni.Pl. rovarírtó spray+Zippo...Gyakorlatilag a korlátlan lehetőségek tárháza ez a játék, rád van bízva, hogy az adott feladatokat, hogyan oldod meg.A játék során bejárhatod az egész Central Parkot.Ezeket a "démonokat" csak tűzzel tudod megsemmisíteni.Én pl úgy csináltam tegnap, hogy jött 3 ilyen furcsa szerzet.Kerestem egy seprűt vagy egy baseball ütőt.Felvettem, belelógattam egy égő autó feltörő lángcsóváiba és azzal vertem őket.Aztán volt olyan is, hogy jöttek 2-en, nekem meg menekülnöm kellett.A közelemben sehol sem volt tűz, így nekem kellett csinálnom.A gond ott volt, hogy egy számzáras ajtót kellett kinyitnom, amin 3 szám véres volt.Na a kombinációt kellett kitalálni (nem volt nehéz, 3 számból elég hamar rá lehet jönni a megfelelőre),de akkor is ki kellett próbálni, hogy melyik a helyes kód.Na azt csináltam, hogy a lift körül félkör alakban, kilocsoltam, valami éghető anyagot, aztán a Zippoval begyújtottam, így tartottam távol a fura szerzeményeket.Majd volt időm a számzárral tökölni.:)Aztán kinyílt az ajtó és egy démon rám támadt, majd beleestem a saját magam által kreált tűzbe, aztán gatter.Kezdhettem elölről.Utána már úgy csináltam, hogy körberaktam magam 4 székkel amit felgyújtottam, szintén a távol tartás miatt.Még mielőtt kinyílt volna az ajtó, meglocsoltam a lőszereket ezzel a gyúlékony anyaggal.Ajtó nyit, démon jön, én meg a tüzes lövedékkel szíven nyomtam.(már ha volt egyáltalán szíve) :D